![]() |
#611 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Tak... Możesz po prostu albo pozmieniać cały akademik, ww tm czasie mieszkają tam simowie... Wystarczy wpisać pewien kod, znajdziesz go tutaj. Można także budować akademiki od zera... Też trzeba użyć kodu: Cytat:
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 11.12.2005 - 18:58 |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#612 |
Guest
|
![]()
Co do pytania i odpowiedzi:
12. Ile Student ma na "Start"? - Student ma tyle co zwykły sim czyli 20 tysięcy Wcale, że nie, bo na jednego studenta masz 500 simoleanów. Jeżeli nie znasz odpowiedzi na pytanie to nie pisz takich głupot! |
![]() |
![]() |
#613 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#614 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Po studiach jak znow znajduja sie w skrzyni domow dostaja te swoje 20 000 ale zaznaczam to znow w okolicy mieszkalnej!!!! |
|
![]() |
![]() |
#615 |
|
![]()
To poprawię. Poprostu nie gram za często na uczelni i wpisałam tak jak któś tam powiedział
Przepraszam za moją pomyłkę...
![]() |
#616 |
Guest
|
![]()
...sim , który chce się przyłączyc do tajnego stowarzyszeni- w domku czy może w akademiku????
Czy istnieje jakiś kod by przyłaczyc sie do tajnego stowarzyszenia?? Ostatnio edytowane przez Pumcia : 14.01.2006 - 16:43 |
![]() |
![]() |
#617 |
Guest
|
![]()
Sim, który chce przyłączyć się do tajnego stowarzyszenia mieszka w domu, po wstępie to stowarzyszenia się przeprowadza. Mieszka z koleżankami, chodzi do jakiś rupieciarni i zwala te rupiecie do domu ^^'.
|
![]() |
![]() |
#618 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Może mieszkać i tu i tu. Do sekretnego stowarzyszenia dostaje się chyba wtedy, kiedy ma dobre kontakty ze wszystkimi członkami stowarzyszenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#619 |
Guest
|
![]()
Na tym forum zamieściłam swój problem- ciąża na tudiach. Otrzymałam odp. aby usunąć hack z gry, gdyż zakłóca on działanie programu. Spoko, ale ja nie chce go usuwać, wole już rzucić studia. Tylko jak to zrobić pytam się grzecznie, bo nie wiem. ;(
|
![]() |
![]() |
#620 |
Guest
|
![]()
Zadzwon -> Uczelnia -> Porzuc studia
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |