|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 30.30% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
15 | 45.45% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 12.12% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
4 | 12.12% |
Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Bardzo fany odcinek jak i całe FS... W ogóle sam pomysł na, jakby to ująć..., pamiętnik jest fajny i dla mnie nietypowy na FS. Do zdjęć nie mam szczegolnych zastrzeżeń, tylko plakat... Wokół postaci Bijou są białe krateczki... To jest tak szczerze troszkę wkurzające... Ale nie martw się, FS jest bardzo fane, zdjęcia są dobrej jakości, pomysł nietypowy i przede wszystkim fany...
Cóż mogę jeszcze dodać? Czekam na nowy odcinek... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
*****isty odcineczek =) Wogole nie spodziewałam się takiego przebiegu akcji. Jest super i tak trzymaj! Jednak się dziedzxiczy ten talent
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Paniko! Ty porzuciałaś to FS... To się nazywa chamstwo. FS jest super i wciągające, a ty po prostu zostawiłaś je. Jak tak możesz?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Eeej. A nie przyszlo Ci do glowy, że ona jest zbanowana i nie może już dokończyć tego FS!? Coś przeskrobała autorka...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie no sory, ale nie mam umysłu i toku rozumowania 12-latki. Wybacz jeżeli cię uraziłam. Tyle wiem, że Eventualna jest zbanowana, ale o Panice, no wybacz. Moja nieuwaga...
Pozdrawiam Ineyasha... |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ha, po ogromnej nieobecności znienawidzona Delicate pojawia się na forum
![]() Sprawy mają się następująco: -Skoro tak bardzo chcecie, mogę dokończyć Fotostory (swoją drogą zaskoczyło mnie, że Wam się tak podoba), tylko : a) Będą nowe postaci, bo siostra u której całe FS tworzyłam skasowała Simsy wraz z folderem. b) Będą nowe pomieszczenia. Wielkie podziękowania dla Lapis Lasuli, że mi topicu nie zamknęła. Więc jak moi drodzy, mam dokończyć Fotostory ? |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
no oczywiście, że chcemy, ale jeśli postacie mają być inne to niech beda bardzoooo ale to baaaardzo podobne, wtedy bedzie tak jak by sie nic nie zmienilo;]czekam na c.d!! POZdrawiAM Karolina :* |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Hey! Mało mnie tu znacie, bo nie lubię bez potrzeby pisac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |