![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jak szybko bezhackowo i bezkodowo pozbyć sie dziecka tego małego co rośnie po noworodku.Bo ja go głodze i wszytsko a opieka dalej nie przychodzi.Wkurza mnie on bo jest to dziecko Niny a ja chce żeby ona była wolna w końcu ma pragnienie romansowania.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z tym głodzeniem to musisz dosyć długo przeczekać, aż dzieciakowi coś się stanie.
P.S. - Rzecz jasna, możesz też spróbować zamurować bachora i zapomnieć o nim na jakiś czas x) |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie pozwalaj mu isć do szkoły, po pewnym czasie przyniesie ocenę poniżej 2 i zostanie zabrany.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ale to jest jeszcze ten co sie go uczy chozić,mówić i tak dalej
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja budowalam gdzies na dzialce "budynek" o wielkosci 2x2 i wsadzałam tam dzieciaka, a simka zyła sobie jakby nigdy nic
w końcu dzieciakowi zabrakło jedzenia, higieny itp i przyszła opieka społeczna i go zabrała **alez jestem okrutna xd |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Albo mozesz go zostawic. Pojdz gdzies, np. do pracy, i zostaw dziecko same. przyjedzie i wezmie dziecko ci ludzie z opieki spol. i masz problem z glowy!...zreszta tak mi sie stalo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
musisz go glodowac nie posylac do szkoly zostawiac go samego w domu nie kierowac nim
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ehh.. ludzie ludzie nauczcie sie czytać dokładnie tematy... Przecież filip napisał że to jest małe dziecko a nie dziecko! Poza tym jak masz dzieciaka to nie można go zostawić samego w domu bo wyskakuje okienko że "Nie moge zostawić maleństwa samego w domu bla bla bla..." Spróbój zrobić tak: Wyjmij dzieciaka z kojca (to to gdzie śpi) nie zajmuj sie nim tylko jak wyskoczy to okienko " Jak możesz głodzić dziecko bla bla.." to daj mu butelkę. Jak bedzie chciało spać to nie wkładaj go do kojca tylko niech zaśnie na podłodze. Po jakimś czasie przyjdzie opieka.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja sobie robię osobną parcelkę na której robię parę ładnych osób i pomniejszam do rozmiaru dzieci - umieszczam z jednym dorosłym na parcelce, mieszkają sobie, aż w końcu przychodzi opieka i mi je zabiera. W ten sposób zawsze mam ładne dzieci z opieki
![]() Ja tam zawsze daję pracę obydwum osobom, wychodzą do pracy i zaraz jest, że "Dziecko to dziecko i nie może opiekować się dzieciem" - musi byc jedno dziecię w wieku "Dziecka" i zabierają dziecinę :d |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|