|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Mnie 1 odcinek nie zachwycił aż do utraty tchu. Ale, szczerze mówiąc, nie był beznadziejny.
I zauważyłam coś, co w niektórych domach mówią mamy do swoich córek: "Zrób coś z tym, to wygląda okropnie". Ogólnie wszystko jest dobrze. Narazie z oceną się powstrzymam, ok?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 13
|
Witam wszystkich ktorzy czytali i chca czytac to moje dzielo (hahaha). Otoz niedlugo zaczna mi sie ferie i rozpoczne prace nad 2 odcinkiem (jesli chcecie
) Postaram sie zrobic go jak najszybciej (ale gra zajmuje duzo czasu ) Pozdrawiam czytelnikow!!
I'm always amazed how we're so self destructive Ostatnio edytowane przez Apostołka : 04.02.2006 - 22:00 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Nie jest jakoś rewelacyjnie, nie jest też jednak aż tak źle. Czekam na kolejny, mam nadzieję, że troszkę lepszy, odcinek. Zaciekawiło mnie, choć odczuwam niedosyt i pewnego rodzaju monotonię fabularną.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mi sie podoba:] Pisane językiem potocznym, a ja lubie jak jest tak pisane:] I ta mama jest fajna
Poza tym,że cały czas mówi Florze, że okropnie wyglada heh Ale to mi się spodobało:] Pozdrawiam Będę komentatorką twojego komixu:] I mam nadzieję , że go skończysz
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|