|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
mi nigdy nic takiego się nie stalo... probowalam parę razy ucieknąc bez zaplacenia rachunku, ale skarcili mnie tylko no i musialam zaplacić.
A ja jak pamiętam raz dostalam 2 kupony na darmowe jedzenie,ale nawet juz nie pamiętam w jakiej rodzince...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
moze trzeba uniknac placenia rachunku i nie miec nic na koncie? wtedy by bylo logiczne, ze trzeba pracowac...
a te kupony ja dostaje czesto
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
kupony na jedzenie dostaje sie,jak sie nie ma z czego zaplacic za rachunki (to do domu),przynajmniej ja tak mialam...a co do tej sytuacji,jestem wzorowym mieszkancem simcity,zawsze place xd
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
A ja nie umiem uciekać bez zapłacenia rachunku. Trzeba po prostu wezwać taksówkę czy co?
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie umiem uciec jak to sie robi? bo ja przyjerzdzam autem , bawie sie na dysce i ide coś zjeść przewaznie odrazu po jedzeniu idzie do auta (swojego auta) i jak już wsiądzie to wtedy pokazuje nad autem że zapłaciła.. A ja chciałabym uciekać to ciekawa przygoda!
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
lili to jest fajne. Ale nie dla kogoś kto stracił nerwy na pracy w knajpie ;(
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mi też nic takiego się nie stało, może dlatego, że zawsze płacę te rachunki...
A co to te całe atykiety na darmowe jedzenie?? Odpiszcie!
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Guest
|
Cytat:
) na przedmieście (bodajże do "Bistra w stylu lat 50-tych"), kierowniczka mnie "usadziła" i zamówiłam dwa homary (kosztują one razem 70 $ , a ja miałam na koncie tylko 15 $ - oczywiście specjalnie tak zrobiłam, żeby zobaczyć, co się stanie ) i uciekłam bez płacenia rachunku (a właściwie tylko próbowałam). Złapała mnie kierowniczka, ale nie kazała mi pracować, tylko wyskoczyło mi okienko "Ponieważ nie masz 70 $ na zapłacenie rachunku, kwota zostanie dodana do twoich rachunków*** " (tych do domu). I normalnie to musiałam potem zapłacić ![]() *** wiem, że strasznie ten text z okienka pokręciłam, ale nie pamiętam jak to było dokładnie ![]() Cytat:
) do domu, a dokładnie do skrzynki na listy (bierzesz je normalnie, klikając na "weź pocztę". Możesz je wykorzystać gdzieś na przedmieściu, gdzie można zjeść. Jak zamówisz coś sobie, to potem klikasz na kierowniczkę (lub na kelnerkę) i zaznaczasz "Wykorzystaj kupon". I już ![]() Mam nadzieję że pomogłam ![]() Pozdro :* |
||
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|