|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 50.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
11 | 36.67% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 13.33% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mi Fs bardzo się podoba. Wybrał sobie ciekawy temat i teraz jestem ciekawa jak wybrnie z tego zadania. Ale wierzę, ze sobie poradzi. Ja akurat nie mam się do czego przyczepić. "Araba" z małej litery mogę przeżyć
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
To bardzo, że tak powiem "szlachetne" z twojej strony, że chciałeś upamiętnić los ludzi, którzy zginęli w ów ataku terrorystycznym. Zastosowałeś trudną metodę do łączenia opowiadania z faktem historycznym i ciekawe jak z tego wybrniesz. Na razie jest spoko
![]() Ostatnio edytowane przez semus : 22.01.2006 - 20:30 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hm, czy ja wiem
![]() Temat jak najbardziej mi się spodobał, jednak te szczegóły (biuro rzeczywiście mi się kojarzy z białym kolorem, a okna w samolocie są okrągłe i osadzone nisko) troszeczkę odjęły uroku zdjęciom. Ale ogólnie jest dobrze x> Możesz liczyć, że przeczytam drugi odcinek :] Pozdrawiam ^^ |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A mnie się narazie nawet, nawet podoba. Tylko tak jak powiedział Puwix mało realistyczne zdjęcia. Mam nadzieję, że to poprawisz. O samolcie nie wspone...
Ogólnie to ocenię po drugim odcinku. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pisanie FS to
nie twoja bajka. Jezeli idzie o tak powazny temat to go po prostu nieźle i mocno spieprzyłeś. Dam ci, tak żeby ci nie było smutno. 2. Za publikacje bo wymagała na pewno dużo odwagi. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo odważny temat ale podoba mi sie ten początek mam nadzieje że tak będzie dalej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A więc:
Wyśrodkowany tekst - skoro tak źle wam się czyta, nastepny ocinek będzie już normalnie napisany ![]() Okna w samolotach - tak , tak podczas robienia zdjęć zauważyłem, że o tym zapomniałem PS. Puvix'L to co zbierałem przez dwa miesiące to szczegółowe informacje co działo się podczas tych zamachów. Ale zmienie je jak najbardziej. Odcinków będzie sporawo, poniewaz jest dużo bohaterów.Dojdą jeszcze bohaterowie Wieży Południowej, i pozostałych samolotów. Odpuściłęm sobie atak na Pentagon , będzie o nim mowa , ale nie będzie on przedstawiony. Nastepny odcinek dziś lub jutro ! |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Odważny temat i jestem bardzo ciekawy jak sobie z nim poradzisz. Pierwszy odcinek może nie jest super interesujący, ale z oceną wstrzymam się jeszcze na jakiś czas.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Obiecaj, ze je dokonczysz, a nie przerwiesz w trakcie
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |