Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.01.2006, 09:45   #1
Pyziulka
Guest

Domyślnie Opieka społeczna... Brak!!!

Witam,

Zastanawiam sie po jakim czasie odkąd nikt z rodzinki nie zajmuje sie dzieckiem przychodzi opieka? Otórz ja zostawiłam małe dziecko na pstwę losu przez całe 4dni i nic... Żandego ostrzezenia nawet!! a dziecko nic nie jadło nie było przewijanie no ci poprostu tylko wo kojcu siedziało i ryczało.... Czyzby jakiś hack mi przeszkodził?? Mam tylko jeden hack - na trojaczki i czworaczki. Czy ktoś kto ma ten hack ma podobne problemy??

Z góry dzięki za odpowiedź

Pysia
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.01.2006, 17:49   #2
Sweetie

Reputacja: 10
Domyślnie

też chciałabym to wiedzie, bo mam jakieś niechciane dziecko(ja chciałam dziewczynke,nie chlopca xP ) a nie chce mi sie go zabijać w pożarze... wiem ze w ts1 opieka przychodzila po dziecko ale w ts2 nie wiem wlasnie...
stare 22.01.2006, 18:03   #3
Pyziulka
Guest

Domyślnie

Eh,

dzieki za "pomoc" Widzę że jednak nikt nie miał podobnego problemu.

Ale całe szczęscie już sobie poradziłam Jak sie okazało po zmudnym przeszukaniu downloads miałam jakies 2 niezidentyfikowane pliki które przeszkadzały w przyjściu opiekunki spolecznej. Pewnie moja siostra znow cos sciągała

A więc teraz już normalnie po ok 24h od pozostawienia dziecka na pastwę losu przychodzi opiekunka społeczna - wczesniej pojawiły mi się 2 komunikatu o zaniedbywaniu dziecka

Mam teraz tylko jeszcze jedno pytanie. Pdzecko zostało zabrane ale nie pojawił sie żaden komunikat o tym. Poprostu zostało zabrane i znikneło z panelu rodziny. Czy powinen być komunikat??

Pysia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2006, 13:01   #4
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie

Nie jestem pewna ale chyba jak przyjechała opieka to wyskoczyło że dziecko zaniedbane ble ble ble.. Zobacze w grze
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania