Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Poradniki - Różne
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.01.2006, 08:21   #1
ALEXANDER
Guest

Domyślnie

Udało mi się zarejestrować , ale gdy próbóję sciągnąć jakiś domej pojawia się coś takiego :
You must be product registered with The Sims 2 to access this feature

You are not product-registered for The Sims 2 and are not allowed to access the feature you requested. To become product-registered you must register your base game or any of its expansion packs. Find out how to register your product(s).

To return to TheSims2.com homepage, click here.

- - -
Official Sims2 Development Blooper
This Sim has found a novel way to determine whether or not the fridge light stays on once the door is closed.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.01.2006, 10:06   #2
Caro'tka
Guest

Domyślnie

bUUUU Ja się chce zarejestrowac a nie moge, czy to tylko na chwile? probowalam 100 razy! i nic!
[IMG]http://i1.************/minksy.jpg[/IMG]
Dupa, Jasiu...
Ta strona rejestracyjna angielska nie wchodzi... GRRRRRRRRRR

A to jest ten tekst po angielsku przetlumaczony przez moj bardzo madry tlumacz, na polski buahahhaa bardzo madry...

Ty musi być produkt zarejestrowany z Sim 2 by uzyskać dostęp do tej cechy

Nie jesteś produktem zarejestrowany dla Sim 2 i nie masz pozwolenie by uzyskać dostęp do cechy, której poprosiłeś. By stać się produktem zarejestrowany musisz zarejestrować twoją bazową {podłą} grę albo jakiekolwiek z jego pakunków rozszerzenia się. Dowiedz się jak zarejestrować twój produkt (s)<http://thesims2.ea.com/help/detail.php?help_id=93>.

By wrócić do strony macierzystej TheSims2.com , klikać tutaj <http://thesims2.ea.com/>.

- - -
Oficjalna Sims2 Rozwoju Gafa
Ten Sim znalazł nowy sposób by zdecydować się czy tak czy nie lodówka lekkie {jasne} pobyty na raz drzwiach jest zamknięta.

Ostatnio edytowane przez Caro'tka : 24.01.2006 - 10:18

stare 24.01.2006, 11:41   #3
UnknowN
Guest

Domyślnie

ALEXANDER: Nie zarejestrowałeś gry, a zarejestrowałeś się na serwerze. Tzn. masz konto na EA, a nie masz zarejestrowanej gry. Nie wiem jak ty to zrobiłeś... . Spróbuj jeszcze raz 1 sposobem

Caro94: Do tego trzeba mnieć połączenie z netem, a ty go w danym momęcie nie miałaś. Może przerwa w dostawach internetu?? Może twoja neostrada się zablokowała? A może była awaria na serwerze po stronie EA?? Nie wiem. Ale spróbuj jeszcze raz, np. dzisiaj i teraz. Tylko sprawdź, czy masz internet w tej chwili.
UN
ps. Nie tłumaczcie przy użyciu tłumaczy, bo to żenujące... Albo przynajmniej przeczytajcie, a nie bezmyślnie wklejacie. Ja nie umiecie czegoś przetłumaczyć dajcie to po angielsku i poczekajcie, aż ktoś kto zna języki obce przemieni to na polaka. Inaczej to nie ma sensu, tak jak twoje tłumaczenie, caro94.

Ostatnio edytowane przez UnknowN : 24.01.2006 - 11:43

stare 05.02.2006, 19:16   #4
warmat
Guest

Mad Problem

ja nie moge sie zarejestrowac... Rejestruje sie i nic na koncu pisze cos w stylu: Nie mozesz sie zarejestrowac twoj kod aktywacyjny jest jush uywany... Chociaz go nikomu nie podawalem...

stare 05.02.2006, 19:22   #5
UnknowN
Guest

Domyślnie

1. Masz już może zarejestrowaną grę. np. Przy instalacji. Grę wystarczyzarejestrować raz.
2. Masz pirata.
3. Źle wpisałeś kod.
Więcej możliwości nie widze...

stare 06.02.2006, 14:58   #6
warmat
Guest

Sad

Cytat:
Napisał UnknowN
1. Masz już może zarejestrowaną grę. np. Przy instalacji. Grę wystarczyzarejestrować raz.
2. Masz pirata.
3. Źle wpisałeś kod.
Więcej możliwości nie widze...
Pirata nie mam! chyba, że w empiku je sprzedają... Nigdy nie rejestrowałem gry... A kod wpisuje poprawnie... Więc nie wiem co jest...

stare 06.02.2006, 15:12   #7
UnknowN
Guest

Domyślnie

Cytat:

Pirata nie mam! chyba, że w empiku je sprzedają... Nigdy nie rejestrowałem gry... A kod wpisuje poprawnie... Więc nie wiem co jest...
To ja też. Pisz do EA maila z błaganiem o pomoc.
UN

stare 10.02.2006, 10:04   #8
Estera
Guest

Domyślnie Buuuuuuu!

Jak szukałam w Program Files, EAGames to nie było tego<znalazłam póżniej w moich dokumentach>, a jak znalazłam EA Games, znalazłam The Sims 2 i otwieram to i nic nie ma Czy ktoś wie co się dzieje???

stare 10.02.2006, 12:11   #9
UnknowN
Guest

Domyślnie

gashh...
Rayne, a gdzie zainstalowałaś grę?? Jeśli nie ma tam, dzie zainstalowałaś, tzn, nie masz gry. Proste. Z w Moich dokumentach są inne pliki, i tamtych nie ruszaj!
UN

stare 08.03.2006, 09:22   #10
Velderel
Guest

Domyślnie hmm...

biore PC & Mac bo nic innego niema :/ daje thesims 2 nighlife , next zakladam sobie konto bla bla bla wpisuje kod z malychliter potem z duzych I PISZE .. ze uzywany

Ostatnio edytowane przez Velderel : 08.03.2006 - 09:24

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania