|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Udało mi się zarejestrować , ale gdy próbóję sciągnąć jakiś domej pojawia się coś takiego :
You must be product registered with The Sims 2 to access this feature You are not product-registered for The Sims 2 and are not allowed to access the feature you requested. To become product-registered you must register your base game or any of its expansion packs. Find out how to register your product(s). To return to TheSims2.com homepage, click here. - - - Official Sims2 Development Blooper This Sim has found a novel way to determine whether or not the fridge light stays on once the door is closed. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
bUUUU Ja się chce zarejestrowac a nie moge, czy to tylko na chwile? probowalam 100 razy! i nic!
[IMG]http://i1.************/minksy.jpg[/IMG] *** Dupa, Jasiu... Ta strona rejestracyjna angielska nie wchodzi... GRRRRRRRRRR *** A to jest ten tekst po angielsku przetlumaczony przez moj bardzo madry tlumacz, na polski ![]() Ty musi być produkt zarejestrowany z Sim 2 by uzyskać dostęp do tej cechy Nie jesteś produktem zarejestrowany dla Sim 2 i nie masz pozwolenie by uzyskać dostęp do cechy, której poprosiłeś. By stać się produktem zarejestrowany musisz zarejestrować twoją bazową {podłą} grę albo jakiekolwiek z jego pakunków rozszerzenia się. Dowiedz się jak zarejestrować twój produkt (s)<http://thesims2.ea.com/help/detail.php?help_id=93>. By wrócić do strony macierzystej TheSims2.com , klikać tutaj <http://thesims2.ea.com/>. - - - Oficjalna Sims2 Rozwoju Gafa Ten Sim znalazł nowy sposób by zdecydować się czy tak czy nie lodówka lekkie {jasne} pobyty na raz drzwiach jest zamknięta. Ostatnio edytowane przez Caro'tka : 24.01.2006 - 10:18 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ALEXANDER: Nie zarejestrowałeś gry, a zarejestrowałeś się na serwerze. Tzn. masz konto na EA, a nie masz zarejestrowanej gry. Nie wiem jak ty to zrobiłeś...
![]() Caro94: Do tego trzeba mnieć połączenie z netem, a ty go w danym momęcie nie miałaś. Może przerwa w dostawach internetu?? Może twoja neostrada się zablokowała? A może była awaria na serwerze po stronie EA?? Nie wiem. Ale spróbuj jeszcze raz, np. dzisiaj i teraz. Tylko sprawdź, czy masz internet w tej chwili. UN ps. Nie tłumaczcie przy użyciu tłumaczy, bo to żenujące... Albo przynajmniej przeczytajcie, a nie bezmyślnie wklejacie. Ja nie umiecie czegoś przetłumaczyć dajcie to po angielsku i poczekajcie, aż ktoś kto zna języki obce przemieni to na polaka. Inaczej to nie ma sensu, tak jak twoje tłumaczenie, caro94. Ostatnio edytowane przez UnknowN : 24.01.2006 - 11:43 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja nie moge sie zarejestrowac... Rejestruje sie i nic na koncu pisze cos w stylu: Nie mozesz sie zarejestrowac twoj kod aktywacyjny jest jush uywany... Chociaz go nikomu nie podawalem...
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
1. Masz już może zarejestrowaną grę. np. Przy instalacji. Grę wystarczyzarejestrować raz.
2. Masz pirata. 3. Źle wpisałeś kod. Więcej możliwości nie widze... |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
UN |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jak szukałam w Program Files, EAGames to nie było tego<znalazłam póżniej w moich dokumentach
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
gashh...
Rayne, a gdzie zainstalowałaś grę?? Jeśli nie ma tam, dzie zainstalowałaś, tzn, nie masz gry. Proste. Z w Moich dokumentach są inne pliki, i tamtych nie ruszaj! UN |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
biore PC & Mac bo nic innego niema :/ daje thesims 2 nighlife , next zakladam sobie konto bla bla bla wpisuje kod z malychliter potem z duzych I PISZE .. ze uzywany
Ostatnio edytowane przez Velderel : 08.03.2006 - 09:24 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|