Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.01.2006, 16:05   #1
simek
Guest

Smile Monteki i Kapuletowie.

Izabela Montek razem z jej mężem umarli ze starości, natomiast Merkuziego zjadł krowo-kwiat. Romeo poprosił Julię o sympatię i teraz oboje skończyli studia (Julia studiowała Biologię, a Romeo Matematykę). Oczywiście zdali z wyróżnieniem. Później, po skończonych studiach Romeo zaprosił Julię do restauracji, gdzie się jej oświadczył. Teraz mieszkają w domu Julii. Obydwoje mają pożądną pracę, ponieważ zarabiają dziennie 3500$. Następnie na świat przyszła Weronika a po niej Tomasz. Obydwoje są piękni i młodzi. Romeo razem z Julią mieli się stać emerytami, ale wypili eliksir życia. Cała ich rodzina ma zapełnione na fula wszystkie umiejęstności. Ich dzieci chodzą do szkoły prywatnej. Teraz prowadzą cudowne, pełne wrażeń i bogate życie.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.01.2006, 07:50   #2
semus
Guest

Domyślnie

Umnie jest beka:
Nakłoniłem wampira, żeby ugryzł tą podłą Ninę Kaliente, która zaraz po tym w swoim domu spaliła się i tylko popiół po niej został (dobrze jej tak! hahah)Jeśli chodzi o związki pomiędzy Donem, Diną, a Mortimerem to wszyscy trzej się nienawidzą, bo jakaś wpadka była na imprezie. Kasandra znalazła stare fotki Dona z Bella Ćwir i zaczęła podejrzewać, że to on odowiada za jej zniknięcie. przez internet poznała staruszkę Oliwkę Widmo na Dziwnowie, do której się wyprowadziła w poszukiwaniach Belli. Jako, że spodobało jej się w Dziwnowie została tam na stałe i ożeniła się z synem Oliwki Nerwusem Jakimś. Balbina Biedak urodziła małą dziewczynkę, a jej syn uciekł z domu ( jeszcze nie wrócił). Dariusz Marzyciel zginął od choroby, a jego syn pełen rozpaczy udał się na studia.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.01.2006, 11:06   #3
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Na razie kolejny fragmencik z życia Miłowa... Tym razem z Przyjemniaków.
Bliźniaczki pogodziły się... Nie musiałam wiele robić. Wystarczyło, że kazałam im pooglądać razem telewizję. Po chwili zniknął obrazek wroga w kontaktach, a niedługo po - kontakty doszły do 40/20. Czyli obecnie siostry przepadają za sobą...
Marysia została wylana z roboty, a wszystko przez tą tak zwaną "kartę szansy", w której niestety sama właściwie zadecydowałam w ten sposób o losie simki. Jednak Marysia odnalazła pocieszenie u Daniela, który postanowił skończyć z romansami, po niejakim zaginięciu Kasi (jak pisałam skasowałam ją w skrzyni rodzin). Wkrótce Daniel dostał parę awansów...a Maria znalazła nową pracę jako przestępca. U mnie miała takie pragnienie i cel życiowy, więc postanowiłam go spełnić. Liliana dalej spotykała się ze Szczepanem, mają za sobą pierwszą randkę i... zakochali się w sobie. Poza tym niedługo rodzina Przyjemniaków powiększy się, iż... wiadomo, Marysia pogodziła się z Danielem i doszło do czegoś więcej.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania