|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Izabela Montek razem z jej mężem umarli ze starości, natomiast Merkuziego zjadł krowo-kwiat. Romeo poprosił Julię o sympatię i teraz oboje skończyli studia (Julia studiowała Biologię, a Romeo Matematykę). Oczywiście zdali z wyróżnieniem. Później, po skończonych studiach Romeo zaprosił Julię do restauracji, gdzie się jej oświadczył. Teraz mieszkają w domu Julii. Obydwoje mają pożądną pracę, ponieważ zarabiają dziennie 3500$. Następnie na świat przyszła Weronika a po niej Tomasz. Obydwoje są piękni i młodzi. Romeo razem z Julią mieli się stać emerytami, ale wypili eliksir życia. Cała ich rodzina ma zapełnione na fula wszystkie umiejęstności. Ich dzieci chodzą do szkoły prywatnej. Teraz prowadzą cudowne, pełne wrażeń i bogate życie.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Umnie jest beka:
Nakłoniłem wampira, żeby ugryzł tą podłą Ninę Kaliente, która zaraz po tym w swoim domu spaliła się i tylko popiół po niej został (dobrze jej tak! hahah)Jeśli chodzi o związki pomiędzy Donem, Diną, a Mortimerem to wszyscy trzej się nienawidzą, bo jakaś wpadka była na imprezie. Kasandra znalazła stare fotki Dona z Bella Ćwir i zaczęła podejrzewać, że to on odowiada za jej zniknięcie. przez internet poznała staruszkę Oliwkę Widmo na Dziwnowie, do której się wyprowadziła w poszukiwaniach Belli. Jako, że spodobało jej się w Dziwnowie została tam na stałe i ożeniła się z synem Oliwki Nerwusem Jakimś. Balbina Biedak urodziła małą dziewczynkę, a jej syn uciekł z domu ( jeszcze nie wrócił). Dariusz Marzyciel zginął od choroby, a jego syn pełen rozpaczy udał się na studia. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Na razie kolejny fragmencik z życia Miłowa... Tym razem z Przyjemniaków.
Bliźniaczki pogodziły się... Nie musiałam wiele robić. Wystarczyło, że kazałam im pooglądać razem telewizję. Po chwili zniknął obrazek wroga w kontaktach, a niedługo po - kontakty doszły do 40/20 ![]() Marysia została wylana z roboty, a wszystko przez tą tak zwaną "kartę szansy", w której niestety sama właściwie zadecydowałam w ten sposób o losie simki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|