|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hehe można to nazwać przedstawieniem postaci w inny sposób. Zobaczymy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Narazie moge ocenic zdjecia - bardzo ladna jakosc!
I nazwisko Colgate ![]() ![]() EDIT: czolowka genialna ![]() Ostatnio edytowane przez konwallia : 27.01.2006 - 13:52 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ale fajne. W sumie jest to przedstawienie postaci, ale takie mi się pdodoba. Za to ci dam 8/10, znalazłam kilka literówek no i eee, brak znaków interpuncyjnych.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ciekawy tytul, banalny, ale przyciaga. tekst calkiem fajny, doscy malo bledow, uczepie sie jedynie zdjec bo sa nie za ciekawe. czekam na dalsze odcinki, zapowiada sie bardzo ciekawie.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mwahahahaha 8>
Dałabym durnie krótki komentarz, ale, wybacz, dadzą bana. x> Znając Ciebie, kaloszeczku ^^ (nie denerwuj się proszę ;>) fotostory będzie przepełnione różnego rodzaju... [tu urwano x>] Ocenie ładniej po kilku odcinkach. Albo jednym jak natchnie. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ajs=Randy ? XD
oh kos, nie musiałeś, ja wiem, że jestem wspaniała ;> ale dziekuje ;* <lol> FS - a co ja moge ocenic? daj duzo mnie... znaczy... Randy... ;D a bedzie 11/10 <lol> |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja oceniłam.. xD A bo później (przy 2-gim odcinku) pewnie już mnie tu nie będzie..
Ale ta szóstka na drzwiach jest śliiiczna. *_* Co tam jeszcze? Mhm..? Troche za dużo tych ludzi.. ale chociaż zdjęcia dobrej jakości, tekst... a pff.. Nie będę robić wykładu. :> Ładne i? Już! Pisz dalej, ja Cię popędzę, bo lubię. xP |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Fs bardzo mi się podoba. Napisane lekkim żartem. W momencie wejścia do domu kosiarza myślałam że to przerodzi się w horror ale widać masz inne plany. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. Daj go jak najszybciej, mało jest śmiesznych fs.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hmmm.... Nie rozbawiło mnie nic. Nie wiem, czy ze mną w takim razie coś nie tak, czy z tym FS. Rażą mnie ubytki przecinków i błędy składniowe, więc narazie nie oceniam.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|