![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
I to dokładnie . Kupiłam sobie Nocne Życie- jak sie okazało moj komp za słaby, ale ku wielkiej mej radości siorka dostała od chopaka laptopa i to nawet nawet. I Nie chodzi mi Nocne Życie (kasa wywalona i szlag nie trafia) Ma Turiona 64 MT 30, 1,6 ghz ,512 ramu i karte GeForce 6200. Oczywiście Nocne Życie chodzi bez dodatków z neta , lecz gdy tylko coś wgram to cała gra sie załaduje bez problemu tylkonie chce mi sie wczytazć żadna parcela. LUDZIE co jest grane bo ja już nic nie rozumiem-(a znów taka tepa nie jestem chyba
![]() Zdruzgotana Marycha :1smutny: Ostatnio edytowane przez Marycha : 26.01.2006 - 14:35 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To może być wina szkodliwych dodatków. Nie raz miałam takie problemy i CleanInstaller wszystko załatwiał ^_~
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Oki możliwe nie twierdze ze nie , a czy mogłabyś mi podac jakieś stronki gdzie moge ściągnąć dodatki , które nie będą chodzić bez problemu?? bo po nocach spać już nie moge Dzięki za pomoc mam nadzieję że to o to chodzi Marycha |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Marycha, nie mogę być pewna, że strony, które Ci podam, będą miały w 100% czyste dodatki. Proponuję sprawdzić folder Downloads za pomocą CleanInstallera i usunąć wszystkie dodatki, zaznaczone kolorem.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Przyznam się ze mam go zaonstalowanegolecznigdy z niego nie korzystam czy mogłabyś mi wytłumaczyć co masz na myśli "zaznaczone kolorem" Marycha |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Włączasz CleanInstallera i po prawej stronie na górze wybierasz Downloads. Pojawi Ci się lista wszystkich dodatków. Przejrzyj je dokładnie po kolei i usuń wszystkie te, które będą zaznaczone na różowo/czerwono 9kliknij raz lewym myszy i wciśnij delete). Będą to te, które mogą powodować ewentualne błędy w grze.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Z której strony można ściągnąć ten program i gdzie się go instaluje?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |