Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.01.2006, 14:11   #1
Marycha
Guest

Excl Ja już nic nie rozumiem

I to dokładnie . Kupiłam sobie Nocne Życie- jak sie okazało moj komp za słaby, ale ku wielkiej mej radości siorka dostała od chopaka laptopa i to nawet nawet. I Nie chodzi mi Nocne Życie (kasa wywalona i szlag nie trafia) Ma Turiona 64 MT 30, 1,6 ghz ,512 ramu i karte GeForce 6200. Oczywiście Nocne Życie chodzi bez dodatków z neta , lecz gdy tylko coś wgram to cała gra sie załaduje bez problemu tylkonie chce mi sie wczytazć żadna parcela. LUDZIE co jest grane bo ja już nic nie rozumiem-(a znów taka tepa nie jestem chyba ) z tego co czytałam o wymaganiach to powinno działać bez zarzutów więc o co chodzi.

Zdruzgotana Marycha :1smutny:

Ostatnio edytowane przez Marycha : 26.01.2006 - 14:35
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.01.2006, 14:35   #2
saya
Guest

Domyślnie

To może być wina szkodliwych dodatków. Nie raz miałam takie problemy i CleanInstaller wszystko załatwiał ^_~
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2006, 14:39   #3
Marycha
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał saya
To może być wina szkodliwych dodatków. Nie raz miałam takie problemy i CleanInstaller wszystko załatwiał ^_~

Oki możliwe nie twierdze ze nie , a czy mogłabyś mi podac jakieś stronki gdzie moge ściągnąć dodatki , które nie będą chodzić bez problemu?? bo po nocach spać już nie moge

Dzięki za pomoc mam nadzieję że to o to chodzi Marycha
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2006, 14:41   #4
agnieszka130187

Reputacja: 11
Grin To wina dodatków

Cytat:
Napisał Marycha
I to dokładnie . Kupiłam sobie Nocne Życie- jak sie okazało moj komp za słaby, ale ku wielkiej mej radości siorka dostała od chopaka laptopa i to nawet nawet. I Nie chodzi mi Nocne Życie (kasa wywalona i szlag nie trafia) Ma Turiona 64 MT 30, 1,6 ghz ,512 ramu i karte GeForce 6200. Oczywiście Nocne Życie chodzi bez dodatków z neta , lecz gdy tylko coś wgram to cała gra sie załaduje bez problemu tylkonie chce mi sie wczytazć żadna parcela. LUDZIE co jest grane bo ja już nic nie rozumiem-(a znów taka tepa nie jestem chyba ) z tego co czytałam o wymaganiach to powinno działać bez zarzutów więc o co chodzi.

Zdruzgotana Marycha :1smutny:
Tak mi też tak robiło nie mogłam wejść do rodziny i wykasowałam 5 ostatnich wgranych dodatków bo wcześniej działała i prosze chodzi także to raczej jest wina dodatków.
agnieszka130187 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2006, 15:00   #5
saya
Guest

Domyślnie

Marycha, nie mogę być pewna, że strony, które Ci podam, będą miały w 100% czyste dodatki. Proponuję sprawdzić folder Downloads za pomocą CleanInstallera i usunąć wszystkie dodatki, zaznaczone kolorem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2006, 15:15   #6
Marycha
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał saya
Marycha, nie mogę być pewna, że strony, które Ci podam, będą miały w 100% czyste dodatki. Proponuję sprawdzić folder Downloads za pomocą CleanInstallera i usunąć wszystkie dodatki, zaznaczone kolorem.

Przyznam się ze mam go zaonstalowanegolecznigdy z niego nie korzystam czy mogłabyś mi wytłumaczyć co masz na myśli "zaznaczone kolorem"

Marycha
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2006, 16:55   #7
saya
Guest

Domyślnie

Włączasz CleanInstallera i po prawej stronie na górze wybierasz Downloads. Pojawi Ci się lista wszystkich dodatków. Przejrzyj je dokładnie po kolei i usuń wszystkie te, które będą zaznaczone na różowo/czerwono 9kliknij raz lewym myszy i wciśnij delete). Będą to te, które mogą powodować ewentualne błędy w grze.

Pozdrawiam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.01.2006, 17:25   #8
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał saya
Będą to te, które mogą powodować ewentualne błędy w grze.
Pliki zaznaczone na różowo nie powodują błędów, są to po prostu pliki zdublowane, więc po co trzymac kilka takich samych. ;]
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.01.2006, 11:26   #9
gosiulek2002
Guest

Domyślnie CleanInstaller

Z której strony można ściągnąć ten program i gdzie się go instaluje?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.01.2006, 13:00   #10
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał gosiulek2002
Z której strony można ściągnąć ten program i gdzie się go instaluje?
Tutaj znajdziesz poradnik do tego programu. Jest także informacja skąd go ściągnąć.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania