![]() |
#162 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
1. Wchodzisz na www.google.pl 2. Wpisujesz "Kody do gier" 3.Wchodzisz na pierwsza-lepsza pozycje. 4. I patrzysz gry na "K" Czy to takie trudne i męczące? :| http://www.kody.obywatel.pl/wyswietl...=Kapitan_pazur
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
pomocy jak zarobic kase w www.adoptme.com
|
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
W Czasie Gry Robimy Stop I Piszeemy Rocket Ten Kod Jest Na LatajĄcy Plecak !!!!!!!!!! Dzieki Moje Gg 3800192 Imie Moje Krystian I Piszcie Do Mnie Kody Do Gry Cal Of Duty Pa Pa
|
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
Rayman 2 - The great escape
podczas gry włącz ESC i wpisz GIMMELIFE - pełne życie GIMMELUMS - pięć nowych lumsów GOTHERE - u góry pojawia się napis z tytułem poziomu wybierasz poziom strzałkami |
![]() |
![]() |
#166 | |
Guest
|
![]() Cytat:
PS. Jak tam się zalogować? Ostatnio edytowane przez abacusca : 31.03.2006 - 21:31 |
|
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Zna ktoś może działające kody do Raymana 3? z góry dziękuję.
edit: Na google wchodziłam i nie znalazłam ![]() www.adoptme.com - zaadoptowujesz zwierzakai bawisz się nim karmisz itd. itp. Musisz kupywać jedzenie ![]() Jak zalogowac się w adoptme: Wciskasz Login, następnie adopt a pet i tam wpisujesz username, password, mail i age. Następnie klikasz next i wybierasz co chcesz zaadoptować pluszaka czy zwierzaka. Jeżeli coś nie działa to nie wiem. Ostatnio edytowane przez Foczki : 29.06.2006 - 20:54 |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Dzięki. A na Neopetsach jestem zarejestrowana. Mój nick to abacusca. A kodów do Raymana nie znalazłam.
|
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
Zna ktoś kody do Aleksandra?
|
![]() |
![]() |
#170 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Shift+Alt+4 :5000$ Shift+Alt+F10 :wszystkie poziomy trybu misji Shift+Alt+F9 :Wszystkie poziomy trybu snadbox Shift+Alt+U :Wszystkie poziomy wszystkich trybów Shift+Alt+T :Tryb tobles - wszyscy goście bez koszulek. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|