|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ewo (jeśli wolno), da się wrócić, ale wymaga to durzego nakładu pracy. Te "standartowe" kursory są zapisane w którymś z katalogów Windowsów, ale gdzie?? Musiałaś by poszukać w googlach, bo ja nie wiem. Ja osobiście nie zaryzykowałbym. Wystrój i kolory okienek - tak, ale kursory - nie radzę
UN |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Czy da sie ponownie wrocic do starych kursorow ?
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
UN Edit: W windowsach 2000 pro. : C: WINNT/Curosrs Nie wiem jak w XPkach. Aha, i nie wiem które to są "standartowe" ![]() Ostatnio edytowane przez UnknowN : 30.01.2006 - 20:39 |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie zauwazylam, no coz, propozycja kuszaca, ale nie chce niczego zmieniac na stale
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]()
jest tam opcja " Użyj domyślnego" !! xP xP xP
Pozdrawiam, Batman! :* :* :* Cytat:
berata edit: Nie pisz posta pod postem... Ostatnio edytowane przez berata : 31.01.2006 - 11:24 |
|
![]() |
#7 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
EXTRA
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Witajcie, w folderze z zainstalowanymi Simsami niestety nie mam folderu UI. Korzystając z wyszukiwarki przeszukałem cały dysk, lecz nie udało mi się nic znaleźć. Może to być spowodowane instalacją kolejnych EP? Czy mógłby ktoś podesłać mi te kursory?
Za pomoc dzięki ; ) Ps. W folderach z EP(np.) Własny Biznes, są pliki kursorów, lecz jedynie te imitujące "metkę" umożliwiającą sprzedaż artykułów. |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
O to Wam chodzi? ![]() ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|