|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mi przynoszą tylko róże.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi zwykle konsole albo zestaw karaoke przynoszą
![]() Mam same simki-wykorzystywaczki ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
To ja dostaję i kwiatki i inne nagrody. Najczęściej dostaje dywany "Wspomnienie" i coś tam jeszcze ale już nie pamiętam..Ciekawe dlaczego czasem przynoszą nagrody a czasem nie..W większości przypadków dostaję tylko bukiet kwiatów.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Propo negatywnych prezentów. Simka spotkała się ze swoim wybrańcem. Randka układała się doskonale. Jednak simka mojej siostry nie miała gdzie się wykąpać. Cóż, facet najwyrażniej nie nawidził brzydkich zapachów, bo z randki marzeń zrobiła się fatalna. Następnego dnia simka znalazła pod drzwiami jakąś torbę, która wydalała z siebie nieprzyjemny zapach. He he, radzę od razu je kasować.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja dostałam kiedys pianino, fotel misia, dwie fontanny, wazę, rzeźbe, solniczkę i pieprzniczkę, ten przyrząd do dmuchania baniek, stolik do gry w karty i lampkę) A w jednej rodzince mam cały domek zastawiony bukietami, bo simki nic nie robią tylko chodzą na randki. Oczywiście każda randka z kim innym..cud, że żadnen ich ,,chłopak" jeszcze nic nie zauwazył.
Ostatnio edytowane przez riannon : 09.02.2006 - 13:14 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mi po randce marzeń jeszcze nigdy nie dali prezentu, ale raz nie wyrobiłam się z czasem i ranka byla "Świetną". Dostałam różyczkę w wazoniku, a później sim jeszcze raz do mnie przyszedł i dał mi... fotel. Ten taki wyglądający jak panda.
![]() A jak umawiam się z simami na spotkanie(nie zabawę) i osiągnie szczyt, czyli jak się najlepiej bawią, to jeszcze nigdy nie złożyło mi się tak, żebym nie dostała prezentu. Z tego co zapamiętałam to dostałam kulę elektropląs i telewizor(ten prawie najlepszy, nie plazmowy). A najśmieszniejsze jest to, że tamte simy co mi dają prezenty wcale nie są takie bogate, a stać je na takie drogie podarunki... ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja miałam dużo pierwszych randek i wszystkie conajmniej na stopniu świetnym a pewnej nocy wszyscy się wkurzyli
![]() ![]() ![]() Jeszcze jedno możez dostawac także kartki miłosne i kartki od wrogów a także darmowe kupony na jedzenie do restauracji ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No fajnie! Mi nic nie przynoszą!!! :con: jestem nowym posiadaczem NŻ i nie odkryłem tajników. Możecie powiedziec jak sie robi zeby dostac?? Wiem te randki itp. ale nic nie dostala moja simka, nie raz dostala Dina Kaliente bukiet roz od Mortimera ale pozatym nic sie nie stalo :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja dostałem raz taką elektryczną maszyne do grania, a tak to pełno kwiatów i kartek
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|