|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
No więc oceniamy ...
SUKNIE: Nr 1 Nie, nie podoba mi się, a ta róża nie pasuje ;p Nr 2 Taaaaa... Dużo lepsza, tylko ja jestem ślepa xd i nie widze co tam anrysowane jest Nr 3 Bardzo śliczny zestaw. Bardzo mi sie podoba. Ogólnie to dam Ci 6/10 Ta pierwsza sukeinka zepsuła ocenę ;p SIMKI: Pierwsza bardzo ładna, tylko coś mi w jej ustach nie pasuje. U drugiej nie podobają mi się oczy. W ogóle mi się nie podoba ;p Simka z numerem trzecim xd mi się bardzo podoba :> Ogólnie bardzo ładne simki :> |
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Katie
![]() Kolejny komplet z House’a (z przodu) ![]() (z tyłu) ![]() (musiałam dodać tą opaskę na rękę, bo inaczej byłoby widać kształt rękawa) Ostatnio edytowane przez Nesy : 27.03.2006 - 13:36 |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Zarówno simka jak i ubranko śliczne! Twórz dalej, świetnie ci to idzie. I udostępnij do ściągnięcia
![]() Tylko makijaz simki zbyt różowy jak na mój gust
|
|
|
#5 |
|
|
Chciałam żeby Katie była słodziutka.
![]() A ubranka udostępnię jutro albo pojutrze bo nie dam rady wgrać na Rapida, a jak chce na EA to mi pisze, że nie mam dostępu do internetu. :\ Czasami tak mi się robi. P.S. Dzięki wszystkim za komentarze. Szczerze mówiąc myślałam, że będzie gorzej...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Bardzo ładne ciuszki i podobają mi sie..Simki niezłe choć
nie zabardzo przepadam za realistycznymi ..Mogłabyśzrobić jeszcze jakies Jeansy lub jakieś spodnie...Szkoda ze nie można pobrać
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Sliczne simki bardzo mi sie podobaja - najbardziej Nicky i Amber.Katie jest strasznie slodziutka ale tez ladna
Nicky ma taka sama spudniczke jak ja
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
skąd masz fryzure Nicky??
|
|
|
#9 |
|
|
Wczoraj zrobiłam nowe ubranko na konkurs więc zamieszczę je i tutaj. Pink (z przodu) ![]() (z tyłu) ![]() (głosujcie na mnie )
Ostatnio edytowane przez Nesy : 27.03.2006 - 13:40 |
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Jakie masz super ubranka! Ja mam The Sims Deluxe
Moja kuzynka ma The Sims 2
|