Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.12.2003, 18:30   #1
sonia
Guest

Domyślnie

HEJ, bardzo proszę o pomoc. mam kilka pytanek: skąd wziąć czarne róże? jak dziecko ma zdobywać składniki? co je smok? bardzo proszę o pomoc, najlepiej e-mailem: [email protected]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.12.2003, 18:54   #2
mysiapysia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by sonia@Dec 15 2003, 08:30 PM
HEJ, bardzo proszę o pomoc. mam kilka pytanek: skąd wziąć czarne róże? jak dziecko ma zdobywać składniki? co je smok? bardzo proszę o pomoc, najlepiej e-mailem: [email protected]
jak masz gwiazde to przynosi je fanatyczny wielbiciel ale mi nigdy jeszcze nigdy ich nie dał buuu

stare 15.12.2003, 20:44   #3
naughty
Guest

Domyślnie

Cytat:
jezeli chodzi o to to dzieci zdobywaja te skladniki tak jak kupisz kszeslo takie muchomorowe czy jakos tak . aby otrzymac pyl muszisz kupic a pozniej pobawic sie takim rozowym poselkiem z motylem
a te smokowe rzeczy jak sie kupi smoka ...

stare 15.12.2003, 20:46   #4
naughty
Guest

Domyślnie

hehe mysiapysia jezeli chodzi o tegofanatycznego wielbiciela to on przychodzi dopiero wtedy gdy masz okolo 2.5 gwiazdki !

stare 16.12.2003, 12:07   #5
kiara
Guest

Domyślnie

sonia czarne róże można kupić ale nie wiem gdzie

stare 16.12.2003, 13:00   #6
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by kiara@Dec 16 2003, 02:07 PM
sonia czarne róże można kupić ale nie wiem gdzie
Czarne róże nie są do kupienia - ich jedynym źródłem jest fanatyczny wielbiciel :lol:

stare 16.12.2003, 13:09   #7
Samantha
Guest

Domyślnie

Cytat:
soniu.Oto jak zdobyć potrzebne Ci składniki:
1.Czarne róże przynosi fanatyczny wielbiciel.Jednak aby go mieć musisz mieć TS Gwiazda i conajmniej 2.5 gwiazdki sławy.
2.Dziecko składniki zodbywa baardzo prosto.Aby zdobyć muchomory musi usiąść na specjalnym krześle w kształcie pieczarki.Pył wróżkem można zdobyć bawiąc się różowym pudełkiem , smocze łzy łaskotając smoczka , a smoczą łuskę wyczesując go. :lol:
3.Smoki jedzą:
smocze smakołyki kupione u wampirzycy Wiki( TO SAMO STOISKO CO KUPOWAŁAŚ SMOCZKA).Je też kwiatki , najlepiej mu wg mnei smakują żonkile i żaby z nieudanego czaru "Róg Obfitości".

P.S.Aby smok nie "zjażył " Ci całego domku, kup mu smoczy gryzak u wampirzycy Wiki.

Pozdrawiam!

stare 16.12.2003, 13:12   #8
kiara
Guest

Domyślnie

Samantha można smoczka też zagrodzić płotkiem dać lalkę i postawić kwiatki i żarcie dla nich!!

stare 16.12.2003, 13:14   #9
SimOla
Guest

Domyślnie

Samantha, a czy dorśli simowie też mogą zdobywać składniki takie jak: muchomory, łzy i łuska smoka robiąc to samo co dzieci???

stare 16.12.2003, 14:26   #10
galazek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by SimOla@Dec 16 2003, 03:14 PM
Samantha, a czy dorśli simowie też mogą zdobywać składniki takie jak: muchomory, łzy i łuska smoka robiąc to samo co dzieci???
Tak, dorośli też. Tylko tym kuferkiem mogą się bawić jedynie dzieci

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania