|
|
#22 |
|
Guest
|
Ciuchy pierwszej simki są z www.peggysims2.net, ale nie wiem pokładnie na której stronie, bo za dużo ich żeby wszystko przeszukiwać
![]() aninowic-chyba troche nie ten dział i nie ten temat. Przeszukaj linkarnię, tam jest pełno stron. Ostatnio edytowane przez _Harumi_ : 02.02.2006 - 13:01 |
|
|
#23 |
|
Guest
|
Pierwsza simka nie za bardzo przypadła mi do gustu
![]() Ale druga...za to jest ładniutka ![]() ZAPRASZAM DO SKOMENTOWANIA MOICH NAJNOWSZYCH CIUCHÓW
|
|
|
#24 |
|
Guest
|
Bardzo ładna jest ta pierwsza..i fajnie jak by zrobiła jakąś nie realistyczną..
A te linki to sa do ściągnięcia simek?? Acha i ten "MAtrix " Jak ty to nazwałaś nie jest zły ;D |
|
|
#25 |
|
Guest
|
Kolejna porcja moich tworów
Bluzka i dwie simki.Na początek bluzka. Przód: Tył: Simki: Dorosła Twarz: Cała sylwetka: A tutaj moje wyobrażenie Danusi Jurandówny z Krzyżaków Jakoś mnie ta książka wciągnęła (wiem, jestem świrem ). A to wszystko przez pania od polskiego.. No ale do rzeczy.Twarz: Cała: (sukienka najlepsza jaką znalazłam, żadna inna nie pasowała) Komentujcie
|
|
|
#26 |
|
Guest
|
Śliczna ma fryzurę ta ostatnia. Powiesz skąd ją masz?? Bluzka też niczego sobie. Podobała mi się też twoja 2 simka. Co do pierwszej mam pewne zastrzezenia. Np. niepotrzebnie ma ten kolczyk w wardze. Ciuszki też ładne i starannie wykonane. Wszystko bardzo ładne
|
|
|
#27 |
|
Guest
|
Jasne
Fryzurka ostatniej simki jest z http://seomi.zzo.net/
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
Wszystkie twoje dodatki mi się podobają
Pierwsza simka najmniej, ale też jest ładna. Jak ty to robisz, że twoje simki są takie "oryginalne" Mi wychodzą takie same xP
|
|
|
#29 |
|
Guest
|
Ja nic nie mówię to poprostu...BOMBA!!!
10000000000000/10! POZDRO |
|
|
#30 |
|
Guest
|
Rany, jak ten temat strasznie spadł
. Odświeżam dodając nowe simki ![]() Na początek Barbie, prezentująca mó ciuch na konkurs(nie oceniajcie jej tylko ciuchy, co chyba że bardzo chcecie, to ja tez możecie ): Tutaj moja pierwsza udana, ciemnoskóra Simka: Z bliska: Mój eksperymen z naturalnym skinem: Minę ma jakby jej sie spać chciało ![]() Ostatnia już-Gothka(w stroju wizytowym) Twarz: Mam nadzieję, że sie podobają Oceniajcie!
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|