|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Yhh.. Mam wrażenie, że nie do końca rozumiesz, o czym piszesz. Po pierwsze, zaproponowałam przeniesienie dodatków w celu ustalenia przyczyny problemu. Autorka tematu twierdzi, że wyklucza dodatki. Spotkałam się z tym problemem bardzo wiele razy, powód - dodatki. Gdyby się okazało, że tak, wadzi właśnie folder Downloads, wtedy myślałoby się dalej (czyli clean installer, menedżer obiektów, simpe). I właśnie, że nie koniecznie winę ponoszą dodatki z płyty (ba, to jedna z bardzo wielu możliwości) Na niej owszem, są dodatki niekompatybilne, ale równie dobrze mógł nabroić stary dodatek (czyli stworzony za pomocą simpe, które wyszło przed pojawieniem się NS) wygrzebany gdzieś z sieci. Poza tym, Clean Installer nie sprawdza kompatybilności z NS/NZ, jedynie wykrywa błędne pakiety. Usunięcie zaznaczonych przez program dodatków nie gwarantuje rozwiązania problemu.
![]() http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706 - link do poradnika dotyczacego programu, znajdziesz tam tez link do pobrania go Ostatnio edytowane przez berata : 06.02.2006 - 19:47 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Oki. Przenioslam DOWNLOAD w inne miejsce i gra normalnie chodziła. Czyli przyczyną są DODATKI. Oki. Jutro ściągnę ten program i usune złe dodatki . Jeśli nie pomoże będę CLEAn ( czyli w moim przypadku SIMDEPRESJA ) . ALE I TAK DZIĘKUJE WAM !!!
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
;( ;( ;( Zainstalowałam ten programik. Usunełam te zaznaczone na czerwono. Uruchomiłam simy . I co ? I RODZINA SIE NIE WCZYTAŁA ! nie weim o co chodzi bo jak przeniosłam download w inne miejsce to gra mi śmigała. A jak usunełam te wstrętne hacki to nie chodziła... Ale i tak wam dziękuje !! Pozdro !! ;( ;( ;(
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
diza, miałam IDENTYCZNIE
dokładnie IDENTYCZNIE albo simy stały w miejscu, albo parcela nie chciała się wczytać. Clean Installer NIE pokazuje domów, a w moim przypadku to była ich wina. Usuń sobie domy, które ostatno ściągnęłaś, może w twoim przypadku to też ich wina |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tak. Miałaś to samo. na 100%. Ale jak mam odinstalować domy jak je instalowałam przez Sims2pack ??
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moje dokumenty/Ea Games/The Sims2/LotCatalog - Tutaj masz domy. Nie wiem tylko, czy ich usunięcie coś da...
A może simpe? http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27030 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() :* JUTRO DAM ZNAC CZY POMOGŁO !!! :* |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja też tak mam że simy mi się nie ruszają ale TYLKO W WERONIE
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No a ja mieszkam ZAWSZE w weonie!! Ale już moge dać se spokuj z tym tematem bo odinstalowałam WSZYSTKIE dodatki i zainstalowałam inne na NOWO
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|