|
|
#9 |
|
Guest
|
MIŁOWO PO REINSTALCE
Ćwir Nie ruszałąm za bardzo. Aleksander nadal jest dzieckiem. Morti stał się wampirem. Kasandra tak wybajerowała Dona, że się pobrali i mają teraz niemowlaka. Przyjemniaczek uu tu się sporo działo. Daniel odszedł z Kasią po metamorfozie, do swojej willi, którą już prezentowałam na forum. Marysia wpadła w depresję mimo eliksirów miłosnych. Lilianna zmieniła image i próbowała poderwać chłopaka Angeliny, ale nie udało się jej. Nagle wybuchł pożar spowodowany przez Marysię. Ta zaczęła się fajczyć A potem razem z nią Lilianna i Angelika. przeraziłam się, ale w porę przyszli strażacy i uratowali bliźniaczki. Marysia się spaliła. ![]() Bliźniaczki przeprowadziły się do willi Daniela, który miał już z Kasią nastoletnią córkę Meggie. Bliźniaczki się polubiły, a znienawidziły Kasię i Meggie. Zanim się zorientowałam Lilianna wpadła do smoczka ziejącego ogniem i się sfajczyła. Wredna Kasia skopała jej nagrobek i przeniosła na cmentarz. Biedak Nie robiłam totalnie nic. Poza próbą zrobienia Wigilii Marzyciel jak w/w Kaliente duuużo randek miały. |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|