|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 12
|
Bardzo ładny domek.Wnętrze mi się podoba bo jest takie nowoczesne
Z Zewnątrz mi się również podoba bo ma fajne klimat Dobra robota 10/10 ![]() edit Aha, prosiłabym ładnie :rolleye: o link
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Swietny domek, bardzo mi sie podoba. Jest w moim stylu, nowoczesny, ale zarazem przytulny i elegancki. Moja ocena to 10/10 bo jakże mogłoby byc inaczej
, świetna robota!!!!
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Śliczny domek!! Aż się rozmarzyłam... Ach, jakby tak wakacje mogły się już zacząć... To jeszcze tak długo, a za oknem śnieżyca... Ech
Ale wracając do oceny domku. Jest super, naprawdę zupełnie w moim stylu. Z zewnątrz niepozorna prostota, a w środku nowoczesny luksus. Zdecydowanie 10/10
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Domek bardzo mi sie podoba. Śliczny, stylowy i z klimacikiem
Ładnie wyglądją te belki jako tapeta...10/10
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Super! Dasz link do ściągnięcia? A i kilka pytań... Skąd masz: to duże okno na 1 p., male okienka przy wejsciu, Rolety, kanapy?
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Super. (jeee...!) xdd
Slicznuitkie ;D Uwielbiam takie klimaty. No, no 10/10 <- Bjutiful hause... |
|
|
#9 |
|
Guest
|
O Jezusie, jaki titiek. ^^
Nie no ja nie wytrzymam, weźcie mnie wywieźcie do tego domkuu. Ja chcęę latoo i takii tititkowy domek! No, no, pięęknie. O raju, ja nie wytrzymam. Boże. Jezu. Umarłam. ^^ Pięknie, 10/10. A te okna, te takie 3 małe kwadraciki, skąd masz? ;> |
|
|
#10 |
|
Guest
|
Boski domek,jak dla mnie 10/10 chociaż preferuję normalne dachy a nie proste "podłogowe"
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|