|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
tylko dam ludzia na PM te simki noi niedlugo ruszy Liv Tyler oraz mój pierwszy i chyba ostatni sim oraz zdjecia Melindi Sam z domu i jeszcze nowsza dziewczyna Caroline dzieki za dobre opinie za Melinde az z godzine robilem i jeszcze rusza rockowa simka Bella.
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wow ! Winklus widze że choć w robieniu dodatków i Fs ci nie idzie to z simkami i owszem. Biorę się do oceniania.
1. Gwiazdy nie są zbyt podobne do oryginału ale widać tam delikatne podobieństwa. 2.Natasha jest taka średnia coś mi w niej wadzi a mianowicie szminka i za duże usta (Ja zawsze robie maleńkie , taki odchył) 3.Sam , nie podoba mi się. Twarz tej simki jest demoniczna , do tego wybrałeś niezbyt dobry cień do powiek (radziłabym jaśniejszy) i troche okrąglejszą twarz. 4.Melinda , po prostu super. Jest śliczna nic dodać nic ująć, cudeńko,brylancik . ładna błyszcząca karnacja świetnie współgra z jasnymi włosami. Ma też śliczne rzęsy i usta . Brawo ! Tak dalej Winklus ! Wreszcie się wykazałeś. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Winklus przykro mi to pisać bo Cię lubię, ale jakieś nie szczególne! Może to wina karnacji...
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Winklus widac, ze sie starasz
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
David Duchovny- nie dałeś fotki do porównania.
![]() ![]() Liv Tyler - znowu Liv? To chyba ta sama? Bo nie zauważyłam żadnych zmian w jej wyglądzie. Zmieniło się tylko tło- zamiast Body Shopa jest Tryb Tworzenia Rodziny. Tak jak wcześniej mówiłam, z tych wszystkich gwiazd wyszła Ci moim zdaniem najlepiej. Pamela Anderson- Pamela po raz trzeci. ![]() ![]() Witney- a nie Whitney? No fajna dosyć, ciekawa twarz, ale tej fryzury nie lubię ze względu na ukośną grzywkę. Simka wydaje się być naturalna, nie dałeś za dużo "tapety", podoba mi się z twarzy. Pozdrawiam ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 23.02.2006 - 01:04 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mi sie nawt podobaja. To chyba twój talent ( nie pisz fotostory tylko rób simki )
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zabije sie z ta Pamela
![]() [IMG]http://i1.************/rs9z6b.jpg[/IMG] parównanie JUZ NIEDLUGO DAJE NOWA LIV TYLER. ![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Tym razem Pamela Ci nawet wyszła xd 8/10
Izabella Scorupco też ci wyszla. Bardzo podobna ^^ 9/10 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Pamela jest coraz bardziej podobna. ![]() ![]() Domyślam się, że przechyliłeś je tak wysoko, żeby był odstęp między ustami i nosem taki jak na zdjęciu. Tylko, że na zdjęciu ma taką minę, że tak się te skrzydełka uniosły. Powinny być w rzeczywistości niżej. To wszystko, czekam Liv Tyler i Britney. ![]() Pozdrawiam
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|