Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.02.2006, 10:53   #1
Midey
Guest

Domyślnie

tylko dam ludzia na PM te simki noi niedlugo ruszy Liv Tyler oraz mój pierwszy i chyba ostatni sim oraz zdjecia Melindi Sam z domu i jeszcze nowsza dziewczyna Caroline dzieki za dobre opinie za Melinde az z godzine robilem i jeszcze rusza rockowa simka Bella.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.02.2006, 12:12   #2
Terierek
Guest

Domyślnie

Wow ! Winklus widze że choć w robieniu dodatków i Fs ci nie idzie to z simkami i owszem. Biorę się do oceniania.
1. Gwiazdy nie są zbyt podobne do oryginału ale widać tam delikatne podobieństwa.
2.Natasha jest taka średnia coś mi w niej wadzi a mianowicie szminka i za duże usta (Ja zawsze robie maleńkie , taki odchył)
3.Sam , nie podoba mi się. Twarz tej simki jest demoniczna , do tego wybrałeś niezbyt dobry cień do powiek (radziłabym jaśniejszy) i troche okrąglejszą twarz.
4.Melinda , po prostu super. Jest śliczna nic dodać nic ująć, cudeńko,brylancik .
ładna błyszcząca karnacja świetnie współgra z jasnymi włosami. Ma też śliczne rzęsy i usta . Brawo !

Tak dalej Winklus ! Wreszcie się wykazałeś.

stare 08.02.2006, 19:58   #3
Nilieny
Guest

Domyślnie

Winklus przykro mi to pisać bo Cię lubię, ale jakieś nie szczególne! Może to wina karnacji...

stare 08.02.2006, 20:18   #4
Aϊda
Guest

Domyślnie

Winklus widac, ze sie starasz Ale musze stwierdzic, z enie ktore naprawd emi sie nie podobaja. Melinda-to przeciez sweet simka, ktora jest kul, no i najlepsza. Co do gwiazd, nie najlepiej Ci one wyszly. Nie widze szczegolnego "podobienstwa". Najbrzydsza jest dla mnie Sam. Eh, ot nie maine typ, no i ten makijaz. Ale oczywiscie dawaj wiecej, czekam, czekam

stare 23.02.2006, 00:33   #5
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

David Duchovny- nie dałeś fotki do porównania. Tak z pamięci to całkiem, całkiem, ma na pewno dużo podobnych cech, jak i tych niepodobnych, ale nie wiem konkretnie, których.

Liv Tyler - znowu Liv? To chyba ta sama? Bo nie zauważyłam żadnych zmian w jej wyglądzie. Zmieniło się tylko tło- zamiast Body Shopa jest Tryb Tworzenia Rodziny. Tak jak wcześniej mówiłam, z tych wszystkich gwiazd wyszła Ci moim zdaniem najlepiej.

Pamela Anderson- Pamela po raz trzeci. Dobrze, że starasz się ją poprawić. Jest coraz lepsza, ale i tak nie do końca podobna. Jakieś 50-60% podobieństwa na moje oko (ale ja się nie znam)

Witney- a nie Whitney? No fajna dosyć, ciekawa twarz, ale tej fryzury nie lubię ze względu na ukośną grzywkę. Simka wydaje się być naturalna, nie dałeś za dużo "tapety", podoba mi się z twarzy.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Isi : 23.02.2006 - 01:04
Isi jest offline  
stare 19.03.2006, 09:37   #6
Kallisto
Guest

Domyślnie

mi sie nawt podobaja. To chyba twój talent ( nie pisz fotostory tylko rób simki )

stare 19.03.2006, 14:58   #7
Midey
Guest

Domyślnie

Zabije sie z ta Pamela

[IMG]http://i1.************/rs9z6b.jpg[/IMG]
parównanie

JUZ NIEDLUGO DAJE NOWA LIV TYLER. ORAZ BRITNEY SPEARS

stare 19.03.2006, 16:38   #8
goomaki

Reputacja: 12
Domyślnie

Tym razem Pamela Ci nawet wyszła xd 8/10
Izabella Scorupco też ci wyszla. Bardzo podobna ^^ 9/10
goomaki jest offline  
stare 19.03.2006, 16:50   #9
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Kallisto
To chyba twój talent ( nie pisz fotostory tylko rób simki )
Nie no, czemu ma nie pisać? Przecież może robić i fotostory, i Simki. Jeszcze jest za młody, żeby przesądzać, ze nie powinien pisać.

Pamela jest coraz bardziej podobna. Wyraz twarzy rzeczywiście jak u prawdziwej, włosy i twarz w porządku. Jedn zastrzeżenie: nos. Skrzydełka są za bardzo przechylone w górę; Pamela ma zgrabniejszy nos. Jeśli skrzydełka pójdą bardziej w kierunku ust, będzie super.
Domyślam się, że przechyliłeś je tak wysoko, żeby był odstęp między ustami i nosem taki jak na zdjęciu. Tylko, że na zdjęciu ma taką minę, że tak się te skrzydełka uniosły. Powinny być w rzeczywistości niżej.

To wszystko, czekam Liv Tyler i Britney.

Pozdrawiam
Isi jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania