![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Wiem że już pisałam w tym temacie ale ostatnio doszłam do wniosku że jednak wolę koty.KOTY RULLLLLEZZZ!!!
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
cóż...sama mam 2 koty których mam dość.
raz kupuje teko i teko. ![]() ![]() ![]() zwykle kupuje 2 psy tej samej rasy,zeby miec słit szczeniaki.. ale :ts2: rule! |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Jak jeszcze grałam w TS 1 to zwykle kupowałam kota (ten rudasek był fajniusi ^^), ale doskonale pamiętam, że moim pierwszym zwierzątkiem w grze był piesek (ten niby rottweilerek
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Ja kupuję i jedno i drugie.
Zalety kota:
|
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja kupowałam dwa koty (samce) rudego i takiego szarego
![]() Jak raz kupiłam dalmatyńczyka to moja siora wcisnęła enter gdy trzeba było wpisac jego imię i nazywał się "SIM DZIECKO" (pies) :con: ![]()
http://ask.fm/Mitheska Ostatnio edytowane przez Monitkowa : 09.02.2006 - 13:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Zawsze kupuje pieski. Dwa najczęściej. Zamykam ich w ogrodzeniu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Ja od dawna nie gram w jedynkę, zn. ok kiedy wodano dwójkę. Zawsze kupowałam i kotka i psiaka, ale psa można ochrzanić jak coś zrobi i jest bardziej usłuchany, za to kot sam w sobie jest the best
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Nie lubiłam żadnego..
W simach zwierzaki były poprostu NUDNE. |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Kot:
+ Poluje na wszystkie świństwa(a ja zawsze mam ogródek w domku) + Jest sprawny i wskakuje na wyższe półki jeśli do spania mają większy teren(pies nawet wytresowany maksymalnie nigdy mi nie wskoczył na najwyższą półkę) + Nie paskudzi po domu tylko wysyła się go do kuwety - Nie goni dziołchy od roznoszenia gazet a widok jest to draczny ![]() Pies: + Jest zabawny + Dobrze wytresowany przynosi gazetę do domu - Dużo trzeba czasu zanim nauczy robić pod hydrant albo drzewo - Prawie nigdy nie poluje na szkodniki ZAWSZE kupuje kota. Prawie nigdy psa. Najpierw kupuje jednego kota, trenuje mu umiejętności do maximum, potem dopiero kupuję drugiego kota, trenuje mu umiejętności do maximum i młode kocięta idą po około 5000 simoleonów ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Czy pies może odganiać fanatyka?? | Ala | The Sims 1: Rozszerzenia | 22 | 02.07.2005 13:50 |