![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No cóż. Mam pewien problem, aż wstyd się przyznać, ale sama nie umiem sobie z tym poradzić.
Pewnego razu postanowiłam ściągnąć sobie jakieś fajne rzeczy do simów i odwiedziłam parę stronek. Kiedy już wszystko, to co chciałam znajdowało się w folderze 'Downloads' zabrałam się za rozpakowywanie. Jak skończyłam włączyłam grę - i co? Zamiast tych odjazdowych fryzur mam coś takiego: ![]() Nawet po wielokrotnym usunięciu i wgraniu tego od nowa skutek jest taki sam. Jeżeli ktoś wie jak mi pomóc to proszę o szczegółową instrukcję.
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie ściągasz meshy, czyli kształtów. Było o tym sporo tematów.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja ściągałam i meshe i fryzury i TEŻ mi nie wchodzą. I też jestem ciekawa czemu mi się tak dzieje.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
no wlasniej ja mam ten sam problem, tylko, że z ubraniami....
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam dokladnie tak samo
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
ja czasami mam tak, ze pomimo tego, ze mesh jest i ze simka może normalnie się tak uczesać, to na obrazku wygląda on, jakby mesha nie było ;s
problem znika dopiero przy ponownym uruchomieniu gry |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ja mam to samo z fryzurami i z ubraniami. Może to wina jakiegoś innego dodatku z sieci??
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ale ja was nie kapuje ktos napisała ze ma taki problem i taki
to wy zamiast mu pomuc napisac co i jak to piszecie coś w stylu : Ja też mam takie problem z czymś tam ludzie opanujcie sie tej osobie to nie pomaga A pozatym sciągasz kolory fryzur na samej gurze musisz sciągnąc fryz a nie kolr !!! tez tak robiłam kiedyś zanim mi moja świetna kumela nie pomogła !!!!!! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|