![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
witam Was wszystkich, jestem tu nowa i proszę o pomoc. kupiłam na allegro THE SIMS 2, gdy wkładam płytkę nr 1 to ona przez chwilę kręci się w stacji dysków i potem przestaje a na ekranie wyskakuje polecenie: włóż płytę nr 1, kiedy ona jest włożona. czy ja coś źle robię? jak to zainstalować??? pomożecie???
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może jest porysowana?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie wiem jak to jest na Allegro ale ja kiedyś tez miałam taki przypadek i zgłośilam reklamacje.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
nie jest porysowana, ani uszkodzona, poprostu nie jest oryginalna, w słyszałam, że z takimi płytkami są zawsze kłopoty, a wy macie same oryginalne płyty? czy może ma ktos taką jak ja i pomoże...?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeżeli to nie pomoże to spróbuj przekopiować zawartość płytki do dowolnego pustego folderu i z tego folderu uruchom Setup. Trzecia możliwość jest taka, że być może nie jest to płytka instalacyjna, tylko np płytka z obrazem płytki oryginalnej - wtedy musisz nagrać sobie tę płytkę sama, albo po prostu masz złą numerację płytek i wrzucasz nie tę co potrzeba. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
pytanie: wiedziałaś o tym, że gość oferuje podróby? jeśli tak, to dlaczego kupiłaś? rada: zwróć płytki Sprzedającemu i bez skrupułów donieś na niego adminowi. a gdy ten zostanie zawieszony - wystaw odpowiedni komentarz (a co? niech inni się dowiedzą i mają na niego baczenie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
chcac zainstalowac ja znowu no i (tu pojawia sie problem "prosze wloz plyte nr1" .... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A może to wina czytnika? Mialam podobne problemy i jak się okazało nie chodziło o porysowaną płytę
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|