|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ? | |||
super Fs- ocena 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
81 | 60.00% |
dość fajne FS- ocena 4 |
27 | 20.00% |
takie sobie Fs- ocena 3 |
13 | 9.63% |
nie zbyt udane FS- 2 |
5 | 3.70% |
okropne FS- 1 |
9 | 6.67% |
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Super odcinek! Tylko ,że mówi się "otworzył" a nie "otwarł" :] Było kilka literówek, ale mimo to i tak komix jest supcio
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odcinek mi się podoba, miałeś fajny pomysł z tym eliksirem.
![]() Są błędy interpunkcyjne i literówki, jak zwykle. ![]() ![]() "Taksówka przyjedzie do 5 minut"- to dziwacznie brzmi. Czekam na 7. odcinek, akcja fajnie się toczy. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny komiks przypadł mi do gustu ciekawe co będzie dalej moja ocena 5;]
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Witam, skończyłem prace nad kolejnym odcinkiem, wstawiam więc na naszym forum Odcinek 7
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Toxic : 10.02.2006 - 00:08 |
![]() |
![]() |
#36 | ||||||||
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze:
Co Ty zrobiłeś z tym tekstem??? ![]() Czemu jest tyle przecinków?! Ja rozumiem, że Ci wytykałam ubytki, mówiłam, że brakuje przecinków, ale to nie znaczy, że masz je dawać teraz w nadmiarze, w miejscach niepotrzebnych. Starałeś się, ale tylko wszystko spaprałeś. Tutaj wytłuszczonym drukiem zaznaczyłam przecinki w przedstawieniu postaci, których nie powinno być: Cytat:
Cytat:
To samo tyczy się: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że na darmo się nie napisałam. Z tego co wiem, masz gotowy kolejny odcinek. Jeśli ma tyle przecinków co ten, to proszę, wymaż je w Paincie. Bo to naprawdę śmiesznie wygląda. ![]() A jeśli chodzi o treść? Musiałam przeczytać jeszcze raz, nie zwracając uwagi na interpunkcję i stwierdzam, ze odcinek był dość ciekawy, ale krótki, a motym psychiatryka, wariatów i plakatów na ścianie COŚ mi przypomina, choć to oczywiście nie to samo. Mam jednak nadzieję, że akcja przeniesie się z psychiatryka gdzie indziej. ![]() Gdyby nie te pechowe przycinki, moja opinia byłaby z pewnością przychylniejsza. ![]() Pozdrawiam i czekam na następny odcinek (bez tylu przecinków). ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 09.02.2006 - 21:58 |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Girl_nr_6 dzięki za pokazanie mi tych błędów ;* Poprawiłem część błędów, mam nadzieję, że teraz jest lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Cześć. Po prostu uwielbiam ten komix :] Iwonka jest spoko :] I fajny był ten motyw z "Aniołem Śmierci" Hihii:] Pozdrawiam!
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
wspaniały pomysł z fotostory , ciekawa fabuła i fajne fotki. Ale po tytule sądze że ktoś zginie..
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|