|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Widziałam ładne bloki,chciałam sprawdzic jak mi wyjdzie... oto nieumeblowana wersja bloku... jeżeli wieksza częśc osób chciałaby moge pokaza wercje umeblowaną...
Blok posiada: 4 piętra Na każdym pietrze 6 mieszkań, czyli razem 24 mieszkanka dwupokojowe :] I mały parking :* Myślę , że umeblowany jest ładniejszy ![]() EDIT 1: Mieszkanko babci Stasi: (na parterze oczywiscie) Ogólnie za kazdym razem kiedy robie zdjecia kolejnych mieszkan pojawia sie: Działanie programu zostało zakłucone. Aplikacja zostanie zamknięta. Wiec może pozniej je wkleje. Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:42 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwsza!
Niemam zarzutu bardzo ładny prosze daj ten blok do ściągnięcia ![]()
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wprawdzie nie lubię grać w blokach, ale jest nawet znośny. Nie podobają mi się żywopłociki z przodu. Ale ocenie dokładniej gdy pojawi się wersja umeblowana.
#4 |
Guest
|
![]()
Nooo, kolejne typowe blokowisko, tym razem z tych nowoczesniejszych. Wrazenie ogolne > Super. Tylko ten zadaszony garaz jakos odstaje mi od reszty.
EDIT: zapomnialam powiedziec ze fajne balkoniki Ci wyszly. ![]() Ostatnio edytowane przez konwallia : 14.02.2006 - 21:18 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
z zewnątrz:
żadnych zastrzeżeń do niego nie mam i dlatego 10/10 w wewnątrz: także ładny tylko szkoda że nie pomalowany i nieumeblowany ale skoro napisałaś że tam jeszcze nikt nie mieszka to masz 10/10 ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie mam zadnych zastrzeżeń, bardzo ładny blok, tylko mam pytanie, czy jak np: będzie w nim mieszkało 6 osób to musze wszystkimi kierowac tak jak w normalnym domku, czy działa to jak akademik??;p
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
co tu dużo sie rozpisywać , poprostu śliczny blok mieszkalny 10/10<za całokształt> . To powiedział : Numack- znawca mody i architektury
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
pokój babuśki bardzo ale to bardzo ładny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|