|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Bryła + Ładna, ciekawa kolorystyka. Taka ciepła... - Nie za bardzo podobają mi się dachy, zwłaszcza nad klatkami schodowymi. Uważam też, że blok jest trochę za bardzo przeszklony... Wnętrze + Śliczne, idealnie babcine mieszkanie. + Wszystko pasuje do siebie idealnie, no, prawie idealnie. + Podobają mi się tapety. Ogólnie wiele osób (w tym ja) boi się używać tych kwiecistych i wzorzystych. A ty nie tylko je zastosowałaś, ale jeszcze z jakim efektem! + Jest przytulne i ciepło. + Mieszkanie wygląda na funkcjonalne... - Widzę niestety za dużo pustych przestrzeni, przy głównym wejściu brakuje jakiś płytek, dywanika, czy choćby wycieraczki. Ogród - Nie jest ładny. Zbyt pusty, spędziłaś przy nim zbyt mało czasu, co widać. Kilka drzew, "piaskownica", fontanna... Średnio! - Niestety zero oryginalności, brakuje tutaj szaleństwa, jakiegoś parku, kącika dla zakochanych czy choćby porządnego placu zabaw. - "Tylko wygląda". Garaż nie ma żadnego zastosowania, bo samochody tam nie wjadą ani nie wyjadą bez pomocy kodu, plac zabaw to tylko zwykłe pokrycie terenu udające piaskownicę... A można było zrobić naprawdę wspaniały ogród! Rozkład wnętrz - Niefunkcjonalny. Wchodzi się do salonu, co jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Ale do sypialni i łazienki przez kuchnię?? To już jest dziwne. Razem 5/10
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Domyślam się ile pracy musiałaś włożyć w to cudo i bardzo mi się podoba... Czekam na inne pokoje
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Super! Naprawde fajnie umeblowane, na zewnątrz tez nieżle.Daje 8/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mnie też sie bardzo, bardzo podoba. Dołączam się do prośby NINKII92 i proszę i link do ściągnięcia
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ładny blok, wnetrze tez jest fajne ocena 9/10
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
ładniutki jeżeli blok ci wywołuje błąd spróbuj oczyscić przez CI
#7 |
Guest
|
![]()
No!
wreszcie porządny blok z prawdziwego zdarzenia. Bardzo mi się podoba ^^ Taki...typowy;D |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Halo, spójrzcie na datę! Autor bloku nie jest już nawet użytkownikiem Forum!
Bjork edit: wtedy nawet nie było Osiedlowego Życia ani takiego pomysłu ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 17.11.2008 - 19:58 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|