|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
1) Ogródek 10/10 - Ogródek bardzo mi się podoba.
2) Przedpokój 10/10 - Hol też ![]() 3) Łazienka 9/10 - Jest trochę ciemna. 4) Kuchnia i jadalnia 10/10 - Bardzo ładne. 5) Salon 7/10 - Bardzo duży jak na jedną osobę 6) Przedpokój na piętrze 10/10 - Ładny. 7) Sypialnia 5/10 - Ściany są takie same jak w przedpokoju i osobiście mi się nie podoba. 8) Cały dom - Może być. Tak jak pisali "przedmówcy" ![]() Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 17:12 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A więc:
Kuchnia średnia, sypialnia może być, salon nie jest zachwycający ale tez nie tragiczny(najgorsze są według mnie mnie te sofy) ogród w porządku. Daje 6/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się, chociaż rzeczywiście okna występują w za bardzo zagęszczonej ilości
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() już dziś zapowiadam swój następny domek pojawi sie może jutro może po jutrze ale napewno będzie gorszy niż ten ![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
<lol> on jest beznadziejny mi sie nie podoba nie moj styl
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Bryła + Ładna, ciepła kolorystyka elewacji. - Widziałem już niestety tysiące takich domów. No dobra, kilkadziesiąt. I w większości są to domy maxisa. Twój dom skojarzył mi się od razu z domem Marzycielów. - Jak już niektózy zwrócili uwagę, okna są nieciekawie rozmieszczone. Co kratkę. Wygląda to nieco banalnie i nudno. Wnętrze + Wnętrza zrobiły na mnie od razu dobre wrażenie. + Meble rozmieszczone są funkcjonalnie, dom nie wygląda na zagracony. - Salon jest zdecydowanie zbyt pusty, do tego za bardzo barowy czy, jak kto woli, klubowy. W ogóle dużo jest pustej, niewykorzystanej przestrzeni. Do tego panele podłogowe w kuchni... - Niektóre meble całkowicie nie pasują do stylu domu, jak na przykład krzesła i stół w jadalni czy krzesła przy stoliku do szachów. Albo nowoczesne łóżko w sypialni. -Nie widzę niestety nic, co przyciąga wzrok, jedynie łazienka jest dosyć ciekawa. Ogród -Niestety jest po prostu brzydki. Na przykład ten flaming między kwiatami czy prostokątne oczko wodne wyglądają... conajmniej dziwnie. Zamiast betonowego podjazdu użył bym takiego z żółtej kostki brukowej. -Jest zdecydowanie nieciekawy, nie ma na czym zatrzymać wzroku. Nudy! -Niestety nie wygląda na funkcjonalny. Grill na środku trawnika, stolik i krzesła stoją po prostu na trawie, zero intymności. Do tego żeby się dostać do tylnej części ogródka, należy przecisnąć się między ścianą a ogrodzeniem. Nie ma żadnej ścieżki! Rozkład wnętrz -Niestety nie wygląda na funkcjonalny. Po pierwsze gigantyczny salon. Zmniejszył bym go trochę i wygospodarowałbym miejsce na reprezentacyjną jadalnię. Do tego jedyna łazienka znajduje się na parterze... Poza tym jest za mała! -Pomieszczenie nie mają kształtów. To znaczy mają - są prostokątne. Gdzie szczypta szaleństwa, gdzie wnęki i wykusze? Zdecydowanie brakuje mi tutaj jakiegokolwiek urozmaicenia. Razem 3,25/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A mnie się nawet podoba...nie jest może szokująco pięknie, ale powiedzmy że jest O.K
A ocenę za cały dom dam 7,5/10... ![]() Pozdro!!!!!!! |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Tak za dużo okien.Z zewnątrz wygląda gorzej.Ale w środku jest spoko
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|