Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.02.2006, 13:44   #1
kataryna1
Guest

Domyślnie

1) Ogródek 10/10 - Ogródek bardzo mi się podoba.

2) Przedpokój 10/10 - Hol też

3) Łazienka 9/10 - Jest trochę ciemna.

4) Kuchnia i jadalnia 10/10 - Bardzo ładne.

5) Salon 7/10 - Bardzo duży jak na jedną osobę

6) Przedpokój na piętrze 10/10 - Ładny.

7) Sypialnia 5/10 - Ściany są takie same jak w przedpokoju i osobiście mi się nie podoba.

8) Cały dom - Może być. Tak jak pisali "przedmówcy" Dużą wadą są okna w kratkę.

Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 17:12

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.02.2006, 13:55   #2
Rivendell
Guest

Domyślnie

A więc:
Kuchnia średnia, sypialnia może być, salon nie jest zachwycający ale tez nie tragiczny(najgorsze są według mnie mnie te sofy) ogród w porządku. Daje 6/10

stare 16.02.2006, 15:46   #3
Blue__Lagoon
Guest

Domyślnie

Podoba mi się, chociaż rzeczywiście okna występują w za bardzo zagęszczonej ilości Pozatym wszystko ok. Też zamierzam dać dom na forum, chociaż lepiej nie... xp Moje są śmiszne

stare 16.02.2006, 14:58   #4
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kataryna1
7) Sypialnia 5/10 - Ściany są takie same jak w przedpokoju i osobiście mi się nie podoba.
.
to nie są takie same ściany są minimalnie inne ale bardzo podobne
już dziś zapowiadam swój następny domek pojawi sie może jutro może po jutrze ale napewno będzie gorszy niż ten

stare 16.02.2006, 15:04   #5
Midey
Guest

Mad

<lol> on jest beznadziejny mi sie nie podoba nie moj styl

stare 16.02.2006, 15:47   #6
Moriquendë
Guest

Domyślnie

Bryła

+ Ładna, ciepła kolorystyka elewacji.

- Widziałem już niestety tysiące takich domów. No dobra, kilkadziesiąt. I w większości są to domy maxisa. Twój dom skojarzył mi się od razu z domem Marzycielów.
- Jak już niektózy zwrócili uwagę, okna są nieciekawie rozmieszczone. Co kratkę. Wygląda to nieco banalnie i nudno.

Wnętrze

+ Wnętrza zrobiły na mnie od razu dobre wrażenie.
+ Meble rozmieszczone są funkcjonalnie, dom nie wygląda na zagracony.

- Salon jest zdecydowanie zbyt pusty, do tego za bardzo barowy czy, jak kto woli, klubowy. W ogóle dużo jest pustej, niewykorzystanej przestrzeni. Do tego panele podłogowe w kuchni...
- Niektóre meble całkowicie nie pasują do stylu domu, jak na przykład krzesła i stół w jadalni czy krzesła przy stoliku do szachów. Albo nowoczesne łóżko w sypialni.
-Nie widzę niestety nic, co przyciąga wzrok, jedynie łazienka jest dosyć ciekawa.

Ogród

-Niestety jest po prostu brzydki. Na przykład ten flaming między kwiatami czy prostokątne oczko wodne wyglądają... conajmniej dziwnie. Zamiast betonowego podjazdu użył bym takiego z żółtej kostki brukowej.
-Jest zdecydowanie nieciekawy, nie ma na czym zatrzymać wzroku. Nudy!
-Niestety nie wygląda na funkcjonalny. Grill na środku trawnika, stolik i krzesła stoją po prostu na trawie, zero intymności. Do tego żeby się dostać do tylnej części ogródka, należy przecisnąć się między ścianą a ogrodzeniem. Nie ma żadnej ścieżki!

Rozkład wnętrz

-Niestety nie wygląda na funkcjonalny. Po pierwsze gigantyczny salon. Zmniejszył bym go trochę i wygospodarowałbym miejsce na reprezentacyjną jadalnię. Do tego jedyna łazienka znajduje się na parterze... Poza tym jest za mała!
-Pomieszczenie nie mają kształtów. To znaczy mają - są prostokątne. Gdzie szczypta szaleństwa, gdzie wnęki i wykusze? Zdecydowanie brakuje mi tutaj jakiegokolwiek urozmaicenia.

Razem 3,25/10

stare 19.02.2006, 10:18   #7
Dsquared
Guest

Domyślnie

A mnie się nawet podoba...nie jest może szokująco pięknie, ale powiedzmy że jest O.K
A ocenę za cały dom dam 7,5/10...
Pozdro!!!!!!!

stare 29.03.2006, 17:01   #8
Anex
Guest

Domyślnie

Tak za dużo okien.Z zewnątrz wygląda gorzej.Ale w środku jest spoko

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania