![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc...
Melania- ma ładne oczy, ładną twarz, w porządku fryzurę, tylko usta (wargi) są minimalnie za duże. Żanna- najbardziej mi sie podoba, choć nie ma dużych oczu (a ja lubię duże oczy ![]() ![]() Amelia- taka sobie. Nie lubię fryzur, które zasłaniają oko (bądź oczy). Kolor oka jest jakiś mdły, albo tylko światło tak pada. Twarz chyba w porządku, choć włosy zasłaniają prawie jej połowę. ![]() Oksana- ja bym jej inczej pomalowała usta- nie na taki "słodki" kolor. Poza tym prezentuje się dobrze. ![]() dziecko- Fabia- ja nie wiem jak mam oceniać dzieci. ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#23 |
Guest
|
![]()
No dobra daję nowe simki:
Kalina: Marlena Marzyciel. Narzeczona Dariusza Marzyciela tzn. jego wskrzeszona zona ![]() ![]() Iga: Olimpia (to jest moja stara kandydatka na miss): Ada: ![]() wiem, że wyszły mi podobne do siebie, ale spróbuje to nadrobić następnym razem ![]() Ostatnio edytowane przez riannon : 14.02.2006 - 16:45 |
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
No rzeczywiście, podobne są do siebie trochę.
![]() ![]() ![]() Kalina jest bardzo ładna. Ładna twarz, fryzura, makijaż, kolczyki moga być. Jednak najbardziej podoba mi się ujęcie, jej wzroki i mina. Udało Ci się to zdjęcie. ![]() Trzy kolejne Simki nie robią na mnie wrażenia- takie umalowane laleczki. ![]() A ostatnia, Ada, podoba mi się. Wszystko jest w niej ładne, no może kolczyki mogłyby nie być różowe, bo nie pasują. ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#25 |
Guest
|
![]()
Perełka 13 -Śliczne te simki!
![]() ![]() ![]() PozdroFFioNNNka od Mely! :* |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Więc tak:
Kalina- Podoba mi sie orginalna uroda nie laleczka Barbie ale orginalna, fryzure bym zmienił bo jak widze to prawie wszyscy ją używają- 7/10 Marlena- Nie będę oceniał bo zrobiona przez maxisa Iga- Ta jest naj naj naj ładniejsza. Taka charakterystyczna uroda (ja takie uwielbiam!!!) bez wątpienia 10/10 Olimpia- ohydny fryz którego nie nawidzę, uroda lalki Barbie ![]() Ada- Wraz z Igą są prześliczne, mają inny typ urody (powtarzam się ![]() Proszę daj linka do Igi i Ady . . . |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Ooo dziękuje!!
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
1. Pierwsza simka - dziwnie ma to pod oczami albo tak sie cień ułożył. Twarz ma nawet ładną, ale nieco za duże usta. Szminka IMO za jaskrawa, włosy też - zbyt żółte. Ubranie ma całkiem niezłe, chociaż sama bym się tak nie ubrała.
2. Druga simka - skóra i włosy nie pasują do siebie kolorem, kolczyki nie pasują ani do włosów, ani do szminki - która znowu jest zbyt jaskrawa. Tę fryzurę osobiście niespecjalnie lubię. I wydaje mi się nieudanym, a co najmiej dziwnym połączeniem bluza od dresu i zwiewna spódnica do kostek. I klapki. xD A, i ten nos...jakoś tak "przeskakuje" na górze. 3. Trzecia simka - twarz ma cakiem sympatyczną (i te piegi ![]() ![]() ![]() 4. Piżama - słoodka. ^^ Jak na Painta, wyszła całkiem dobrze. Simki z drugiego posa oceniłam, ale potem zamiast Ctrl i C wcisnęłam V. ;( :1smutny: Może zaraz napiszę jeszcze raz. Noo. 5. Melania - nie chce mi się dużo pisać znowu. Więc... Minusy: cień (perełka? kropelka?), USTA (wielkie!), dziwna ta fryzura, piegi (u niej mi się nie podobają). 6. Żanna - co za imię! ![]() 7. Amelia - za wielkie te usta! Włosy za ciemne w stosunku do karnacji. 8. Oksana - kojarzy mi się z jakąś Litwinką albo z jakimś takim ze wschodu...oni chyba takie imiona mają między innymi ![]() 9. Fabia - jak samochód mojej mamy - śmieszna i wesoła. Czy ma umalowane oczy? 10. Kalina - ładne ma kolczyki. I fryzura jej pasuje. Wreszcie trochę mniejsze te usta - i ładna szminka, nie jest jaskrawa. Znowu piegi ![]() ![]() 11. Marlena - za jasna szminka w stosunku do karnacji ![]() 12. Iga ( ![]() 13. Olimpia - szczerze mówiąc, niezbyt mi się ona podoba. Zbyt szopowate ma włosy. Zbyt różową szminkę. I znowu ta łezka! I róż zbyt różowopomarańczowy. 14. Ada - te włosy z kolei - za cienkie i za rzadkie. Usta troszkę za duże. I oczy takie śpiące. Ostatnio edytowane przez Amethyst43217 : 15.02.2006 - 17:03 |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Te łezki się zrobiły przez JPG. W grze wygląda to jak cień brokatowy. A Fabia nie ma cienia do powiek
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|