![]() |
#51 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak myślicie, co będzie pierwszą rzeczą, jaką zrobicie po uruchomieniu gry?
![]() Ja na pewno zrobię nową rodzinkę (przy okazji oglądnę nowe fryzy i ciuchy), potem kupię jakiś nowy maxisowy dom (żeby sprawdzić czy są one, choć trochę lepsze od poprzednich), wyposażę go (przeglądając oczywiście wszystkie nowe mebelki itp.), a na koniec założę własny interes. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#52 | |
|
![]() Cytat:
a później pooglądam sobie nową okolicę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
bede robić tak, jak zawsze po zainstalowaniu nowych dodatków - przez kilka tygodni wszystkie nowe domy bedą umeblowane nowymi mebelkami, a ludki poubierane w nowe ciuchy ;]
![]() |
#54 | |
Guest
|
![]() Cytat:
obejrze te nowe dach i półpiętra, których nigdy nie umiałam zrobic przy użyciu kodu (działy się niestworzone rzeczy z domkiem). Potem napewno wejdę do mojej rodzinki założe biznes i będe grac ![]() szczerze mówiąc nie interesują mnie, i tak pewnie będą daremne, jak w każdym dodatku. W internecie mozna znalesc duzo ładniejsze rzeczy niż są w simsach ![]() Mam obawy, że znowu gra nie spełni moich oczekiwań. Tak ja było z NS i NŻ, też chciałam niewiadomo czego, a po pierwszej godzinie grania, była trochę zawiedziona. ;( |
|
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
Ja wczoraj zamówiłam sobie dodatek na merlinie ;p Wziełam za pobraniem, to mam nadzieję że przyjdzie mi w premierę. Bo jak nie to umrę ;_;
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
E a można będzie zainstalować na innym dysku niż NS NŻ?? Bo na C mam 210 mega ja już nie zmieszcze. Więc można będzie. . . ??
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Ja włącze Blue Village albo Vater Village nie pamiętam jak to sie nazywało(nie znam jeszcze polskiego tłumaczenia nowej okolicy),zrobie rodzinke ze wszystkimi nowymi ubraniami i fryzurami,wprowadze ją do maxisowego domku i urządze po swojemu z nowymi rzeczami.Potem zobacze nowe opcje dostępne w domu a potem założe interes.
Ja szczerze mówiąc NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ!I ciesze sie że to w piątek bo będe mógł przez sobote i niedziele grać! jeszcze w tym samym dniu kupie gazete KŚG extra z poradnikiem i recencją do WB |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
ja po pierwsze bede musiała zainstalować wszystkie dodaki od nowa:
The sims 2, studia, Nocne życie i biznes, bo dostane te wszystkie gry na raz... ![]() Zrobie jakąś rodzine, wyśle na studia, potem będę się młodymi bawić w nocne a potem biznes... Albo nie wiem ![]() ALe się nie moge doczekać! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ach, ja już chcę Biznes!!! |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|