![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tam dach jest :con: Tylko się nie pojawia, nie wiem czemu. Nie myliłem się co do oceny domku
![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
a mnie sie podoba, co prawda nie jest to arcydzielo, ale ogolnie sprawia przyjemne wrazenie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
1) Z zewnątrz 7/10 - No jest dobrze.
![]() 2) Wejście 10/10 - Bardzo ładne ![]() 3) Salon 8/10 - Prawie wszystko jest ładne. Ale ten stolik w telewizorze :con: 4) Kuchnia 10/10 - Ładnie. 5) Łazienka 9/10 - No też ładnie. Nie podoba mi się tylko lampa. 6) Korytarz na piętrze 6/10 - Może być, jest trochę pusty. 7) Łazienka na piętrze 9/10 - Taka sama (mniej-więcej) jak na dole. 8) Sypialnia 9/10 - Taka sobie. ![]() 9) Gabinet/garderoba 7/10 - No ładnie. Ale dlaczego to połączyłaś? 10) Taras 10/10 - Taras ładny. 11) Altanka 10/10 - Piękna ![]() Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 17:12 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Super! bardzo podoba mi sie rozmieszczenie pomieszczeń i umeblowanie, zewnątrz tez ciekawie, jak dla nie spoxik
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
yyy, rozumiem, ze probowales trzymac sie raczej orientalnych klimatow - nawet ci to wszylo, chociaz wiele rzeczy bym zmienila - przedewszytystkim calusienki srodek, meble sa nie prawidlowo rozmieszczone przez co jest troche pustawo gdzie nie gdzie. bryla, afe, koszmarna, szczegolnie sztuczna tapeta i te okna, no masakra. 3.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Bryła - Niestety, ale dom jest po prostu brzydki. Nic mnie w nim nie urzekło, strasznie dużo niedoróbek i tak dalej... Przypomina mi to typowy dla naszego, jakże wspaniałego przecież kraju, budynek: gomułkowską kostkę. Zdecydowanie nieudana produkcja! - Zawaliłeś dachy, które, sądząc po wykonaniu, przeciekają. Nie podoba mi się również rozmieszczenie okien, zwłaszcza z tyłu. Nienawidzę okien przy samej krawędzi ściany... - Za niedopracowanie uważam przede wszystkim ten dach na rogu, przy ukośnej ścianie. Jak już wspomniałem, przecieka. Wnętrze + Na pierwszy rzut oka widać, że jest funkcjonalne i wygodne. - Korytarz jest jakby przeniosiony wprost z nowoczesnego domu. Wyjątkowo nie pasuje do reszty pomieszczeń. - Niedopracowania: Pustki, przede wszystkim na ścianach, telewizor na środku pokoju, z kablami walającymi się po podłodze i ochydny, pusty korytarz. A także parapet przenikający przez sofę na tarasie. - Miejscami dom w ogóle nie wygląda na marokański. Białe ściany, ultranowoczesny kominek, szklane schody, nowoczesne balustrady... Ogród + Wygląda na przemyślany i w miarę staranny, o czym przekonują mnie dwa baseny i altanka. + Ciekawy i interesujący, mimo wszelkich niedoróbek. W życiu nie widziałem takiej altanki, a i takie baseniki nieczęsto się spotyka. - Niestety jest dosyć brzydko. Tego ogrodu zdecydowanie nie można nazwać ciekawym i marokańskim. Jeśli się orientuję, w Maroko spędza się czas w pięknych, urządzonych z przepychem ogrodach czy patiach. Tutaj widzę tylko nędznego kaktusika i szeroką ścieżkę, przygotowanej jakby specjalnie dla stada kur i kaczek. - Jedyna droga na tyły ogrodu prowadzi przez publiczny chodnik? Zdecydowanie mi to nie odpowiada. Rozkład wnętrz -Nie wygląda zbyt funkcjonalnie. Nie wiem po co ten kominek, skoro nie można przy nim posiedzieć, nie widać go z salonu (telewizor zasłania), jedynie z kuchni coś niecoś można wypatrzeć. Czy to nie dziwne? Do tego wejście do łazienki na parterze (która, nawiasem mówiąc, jest za duża - wystarczyłoby tylko wc) jest na widoku. Oglądasz telewizję i wsłuchujesz się w delikatny szmer wody płynącej rurami. A potem z łazienki wychodzi twoja ukochana, spoglądasz na nią znad telewizora, patrzysz jak zapina rozporek. Czyż to nie romantyczne? Razem 3,5/10
Ostatnio edytowane przez Moriquendë : 17.02.2006 - 15:43 |
![]() |
#17 |
|
![]()
nienawidze takiego stylu marokańskiego ale już ocenię.Moja niechęć nie ma wpływu na ocenę.
z zewnątrz-bryła jakaś taka kwadratowa le spoko.6/10 wewnątrz-niektóre obiekty są zrobione za pomocą kodu.i nie załadnie wygląda 5/10 ogród 7/10 razem 28/30 6?
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
ładnie tylko oczoje*ne kafelki z zewnątrz, chyba bardziej pasowały by roche bladsze i jaśniejsze albo taki "gliniany" tynk, jakoś dziwnie wygląda takie podłoże w ogrodzie, troche puste są niektóre pomieszczenia
poza tym ładnie ![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Tam jest podjazd, zapewniam. To tylko niewidzialny recolor. Ściągnięty z jakiejś stronki
![]() ![]()
#20 |
Guest
|
![]()
No to zwracam honor, Sahem! Chociaż nie sądzę, żeby zmieniło to moją ocenę chociaż trochę... W każdym razie już edytuje mojego poprzedniego posta...
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|