|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
mi sie tam tylko Andrea podoba jest taka inna
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ładne!
Tylko zawiodłaś mnie tym ,że nie ma "czegoś" w stylu Samanty;( ![]() Nicol-niom...9/10! Monika-hmmm....6/10 Ostatnio edytowane przez Melicyanda : 18.02.2006 - 12:14 |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Podobają mi się twoje simki, choć zgadzam się z innymi, że są troszkę puste
, ale..... mi czasem też takie wychodzą. Ładne nawet. Najbardziej to mi się Nicol chyba podoba, choć inne też są fajne .PoOz|)rAwiam. Ostatnio edytowane przez .::GiRl::. : 25.02.2006 - 10:51 |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Następne Simki.
NR.1 NR.2 NR.3 Zielony sweter jest ze strony www.peggysims2.net Niestety nie wiem z której strony jest fryzura Nicol |
|
|
#6 |
|
Guest
|
1. Nawet, nawet, fryz mi sie jej nie podoba x/ 5/10
2. klon pierwszej simki.. Eh, zawsze robisz takie same simki, ten sam maikjaz, uklad WSZYSTKIEGO, kolor szminki. Bylo by nawet, nawet, ale klon, klonami ^^' 3/10 3. Robisz jakies lelaczki, nie podoba mi sie ^^' SZczerze wyglada na jakos Barbie, tym razem zienilas szminke, itd. 3,5/10 5,5/10 ^^' |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Pierwsza jest nienajgorsza, nawet ładniutka
7/10Druga jest cudna. Bardzo orginalna. 10/10 Trzecia, bez obrazy wygląda jak małpa. Te oczy , fryz, kształt twarzy. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Z pierwszej rerii podoba mi się tylko ta 2, druga seria cała mi się podoba, a tzrecia wogóle mi się nie podoba... Krótko zwięźle i na temat.
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Oto moja kolejna simka Natalia którą zamierzam dać na konkurs.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Natalia, trochę pozmieniana, no i jednak dałam ją na konkurs nr.15. O to i parę fotek
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|