![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
katrina:
skin mi się nie podoba, no i te lampie.. 5,5/10 andrea: oczka również jej nie pasują, ale jest naprawdę ładna. 8/10 samanta: bez komentarza. 4/10 nicol: 8/10 monica: 6/10 ogółem : 31,5/50 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ładne!
![]() ![]() ![]() Nicol-niom...9/10! ![]() Monika-hmmm....6/10 Ostatnio edytowane przez Melicyanda : 18.02.2006 - 11:14 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się twoje simki, choć zgadzam się z innymi, że są troszkę puste
![]() ![]() PoOz|)rAwiam. Ostatnio edytowane przez .::GiRl::. : 25.02.2006 - 09:51 |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Katrina- karnacja jest obrzydliwa, ściągnęłam sobie ją, ale od razu skasowałam!! Moim zdaniem tą karnację można użyć do zrobienia simki z chorobą skóry xP Heh, a teraz do rzeczy- nie za bardzo mi się ta simka podoba 4/10
Andrea-Jedyne, co mi się w niej podoba to rzęsy... Z tych wszystkich simek chyba ona jest najbardziej 'lalkowata’, ale daję 5,5/10 bo ma w sobie coś... Samanta- Yyy, taka sobie 4/10 Nicol- Noo, już ta nie jest taka 'lalkowata', heh, ładny sweterek i fryz może być... 7,5/10 chyba najbardziej udana... Monica- Bardzo podobna do Samanty... widać, że lubisz używać tych samych błyszczyków.Ale czasami chyba nie zaszkodzi dodać na usta trochę czerwieni, a na powieki nałożyć trochę ciemniejszy cień, hmm?? I skorzystać z innej twarzyczki, bo to jednak widać, że twarze są prawie identyczne. No myślę,że się da :] No to tak: kolor włosów wg. mnie nie pasuje do simki, daję 6/10 ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Te ostatnie są dużo ładniejsze
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ten pierwszy sweterek JuStYnKa ma chyba z Peggy Sims 2 przynajmniej tak mi się wydaje. ![]() |
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Następne Simki.
![]() NR.1 ![]() NR.2 ![]() NR.3 ![]() Zielony sweter jest ze strony www.peggysims2.net Niestety nie wiem z której strony jest fryzura Nicol |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
1. Nawet, nawet, fryz mi sie jej nie podoba x/ 5/10
2. klon pierwszej simki.. Eh, zawsze robisz takie same simki, ten sam maikjaz, uklad WSZYSTKIEGO, kolor szminki. Bylo by nawet, nawet, ale klon, klonami ^^' 3/10 3. Robisz jakies lelaczki, nie podoba mi sie ^^' SZczerze wyglada na jakos Barbie, tym razem zienilas szminke, itd. 3,5/10 5,5/10 ^^' |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Pierwsza jest nienajgorsza, nawet ładniutka
![]() Druga jest cudna. Bardzo orginalna. 10/10 Trzecia, bez obrazy wygląda jak małpa. Te oczy , fryz, kształt twarzy. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|