|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
EEEE zbędna zecz, ale fajnie sie zabawic w cos takiego w simach
![]() Moje sledztwo: 1993 Simowo bella zyje z młodym rotimieem (chłe chłe )i katują kasandre zyje im sie swietnie, ale mają mało kasy ![]() 2004 rok Kasandra wypina sie na rodziców i ucieka, mortimmmmmmer beczy a wtym czasie Belllll(k)a, zostaje zabita teleportowana do dziwnowa, i wymazują ludzie z maixs'a jej pamiec ![]() mortttttiiiimer odkrywa ze zone jej ( mu) walneli,ludzie z maixs'a robią mu pranie muzgu w Persilu
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Przecież temat Belli był omawiany już tyle razy... Przecierz każdy wie, że została porwana przez kosmitów, ale autorzy gry zrobili tak by już nie wróciła. Da się ja tylko przywrócić kodem boolprop testingcheatsenabled true. Temat przestażały, ale jak wolicie się znów pobawić w detektywów to prosze bardzo. Tylko po co?
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
No tak, ale concretto - dlaczego została porwana przez kosmitów w domu Dona? I takie tam inne sprawy...
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Bo Don jest z C.I.A. które współpracuje z U.F.O., które doludnia Dziwnowo
![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Potwierdzam.Bo Donowi jak widać nie chce wyjść za Kasandrę ale jak wyjdzie to Kasandra będzie też teleportowana do Dziwnowa.A potem Dina,Nina i Dziwnowo będzie doludnione.Podsumowując to on doludnia Dziwnowo.Następnie Kasandra będzie teleportowana.
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
U mnie Bella pojawiła się w Dziwnowie bez żadnych kodów
No więc jak sobie ją wzięłam do jakiejś rodziny i oczywiście nie ma ona żadnych powiązań z Ćwirami (z żadną rodziną). Ja już sama nie wiem, jak jest z tą Bellą.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Z tego co wiem, on pojawia sie w jakims pathu albo razem z zainstalowaniem Nż, wiem bo jest u mnie miastową, i tez z nią sie ozeniłem
![]() EDIT: To poprostu zrobiony sim, a potem zamieniony w miastowego, zresztą razem z przeniesieniem rodziny do innej okolicy nikną kontakty... |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Bella pojawiła się u mnie ( w Dziwnowie) przed zainstalowaniem patcha, mój sim się z nią ożenił i nie było żadnych powiązać z Ćwirami z Miłowa..
Zab twoja teoria jest najbardziej prawdopodobna. Bellę UFO porwało, potem oddało, a później twórcy gry przenieśli ją do Dziwnowa.. |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|