Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.02.2006, 18:58   #1
martcia1
Guest

Domyślnie Wielki, wkurzający problem...

Więc tak, mam grę The Sims 2 i już na samym początku pojawia się problem, a mianowicie, że gra nie może być zainstalowana, ponieważ nie posiadam uprawnień administratora (bo ich nie posiadam), no ale ten problem jakoś rozwiązałam. Następny problem i najważniejszy to to, że jak już zainstalowałam grę to mogę ją uruchomić tylko z pozycji administratora, a nim nie jestem, więc: czy znacie jakąś łatkę dzięki której ten problem będę mogła rozwiązać?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.02.2006, 19:23   #2
grek
Guest

Domyślnie

Możę nie pomogę, ale spróbuję. Zmnierj sobie konto na administratora. A łatki nie znam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.02.2006, 20:02   #3
gruszka.
Guest

Domyślnie

Nie ma na to łatki, jak powiedział mój poprzednik musisz zrobić sobie "prawa" administratora
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2006, 08:48   #4
redkakredka
Guest

Domyślnie Ale kto jest administratorem?

Słonko sprecyzuj, kto jest administratorem, czy to twój domowy pc, etc? Tak w ogóle da rade obejść blokade nawet z hasłem, ale to wyższa szkoła jazdy, bo trzeba w biosie umieć grzebąć. Wątpie byś sobie poradziła.
Jedyny sposób to zainstalować grę z konta administracyjnego i pozmieniać tam ustawienia, by ci nie blokowało gry na twoim koncie (stąd moje wstępne pytanie).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2006, 11:15   #5
martencja
Guest

Domyślnie

ja polecam zrobić tak jak radziła większość - ustawić sobie uprawnienia administratora
kiedy grałam na koncie z ograniczeniami, to grze wszystko przeszkadzało - włączona kazaa itp, itd... w ogóle mnożył trudności - a na administratorze grasz light'owo...

:*
Martencja
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2006, 12:05   #6
Nox
Guest

Domyślnie

nie masz prolemu z grą ale z windowsem, wejdż w panel uzytkowników i zrób z siebie administratora, tez mi sie kiedys tak zrobiło jak miałąm 2 konta ze starym, poprostu ustawienia pozdro
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania