![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Więc tak, mam grę The Sims 2 i już na samym początku pojawia się problem, a mianowicie, że gra nie może być zainstalowana, ponieważ nie posiadam uprawnień administratora (bo ich nie posiadam), no ale ten problem jakoś rozwiązałam. Następny problem i najważniejszy to to, że jak już zainstalowałam grę to mogę ją uruchomić tylko z pozycji administratora, a nim nie jestem, więc: czy znacie jakąś łatkę dzięki której ten problem będę mogła rozwiązać?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Możę nie pomogę, ale spróbuję. Zmnierj sobie konto na administratora. A łatki nie znam.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie ma na to łatki, jak powiedział mój poprzednik musisz zrobić sobie "prawa" administratora
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Słonko sprecyzuj, kto jest administratorem, czy to twój domowy pc, etc? Tak w ogóle da rade obejść blokade nawet z hasłem, ale to wyższa szkoła jazdy, bo trzeba w biosie umieć grzebąć. Wątpie byś sobie poradziła.
Jedyny sposób to zainstalować grę z konta administracyjnego i pozmieniać tam ustawienia, by ci nie blokowało gry na twoim koncie (stąd moje wstępne pytanie). |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja polecam zrobić tak jak radziła większość - ustawić sobie uprawnienia administratora
kiedy grałam na koncie z ograniczeniami, to grze wszystko przeszkadzało - włączona kazaa itp, itd... w ogóle mnożył trudności - a na administratorze grasz light'owo... ![]() ![]() :* Martencja |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
nie masz prolemu z grą ale z windowsem, wejdż w panel uzytkowników i zrób z siebie administratora, tez mi sie kiedys tak zrobiło jak miałąm 2 konta ze starym, poprostu ustawienia
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|