|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z tego co wiem, on pojawia sie w jakims pathu albo razem z zainstalowaniem Nż, wiem bo jest u mnie miastową, i tez z nią sie ozeniłem
![]() EDIT: To poprostu zrobiony sim, a potem zamieniony w miastowego, zresztą razem z przeniesieniem rodziny do innej okolicy nikną kontakty... |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bella pojawiła się u mnie ( w Dziwnowie) przed zainstalowaniem patcha, mój sim się z nią ożenił i nie było żadnych powiązać z Ćwirami z Miłowa..
Zab twoja teoria jest najbardziej prawdopodobna. Bellę UFO porwało, potem oddało, a później twórcy gry przenieśli ją do Dziwnowa.. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tyle ze ja własciwie żartowałem
![]() Tyle ze jeszcze wymazali, i powstawiali kilka wspomnien twórcy ![]() --- No ale tyle odemnie ![]() ![]() P.S Ale przeciw E.A. zawsze knuje ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ![]() Bella od dawna planowała ucieczkę od tego starego, przebrzydłego Mortimera. Po pewnym czasie miała go już tak dość, że uknuła podstępny plan, który miał spowodować, że wszyscy uwierzą w bajkę o porwaniu Belli przez ufo, a ona sama dała strzałkę na dziwnowo. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ale Bella z Miłowa różni się od tej z Dziwnowa,choćby karnacją i twarzą.Masz tu stronkę,na której jest dużo o Belli http://www.springhole.net/bella/
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
W Dziwnowie chodzi klon Belli stworzony przez kosmitów. Dosć nieudany. A jeśli zauważyliście, to w balonach we wszystkich okolicach jest kobieta o takim samym ubraniu jak Bella, tylko obok niej jest jakiś mężczyzna. Nie możemy jednak powiedzieć, zże to Bella, bo twarz jest rozmazana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja belle ćwir przyróciłem boolpropem
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Alejak grasz ktoras rodzina w dziwnowie po kilku minutach sobie idzie po hodniku bella i sprawdzilam i byla to bella
BELLA CWIR!! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|