Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.02.2006, 16:13   #1
airs
Guest

Domyślnie

U mnie Bella pojawiła się w Dziwnowie bez żadnych kodów No więc jak sobie ją wzięłam do jakiejś rodziny i oczywiście nie ma ona żadnych powiązań z Ćwirami (z żadną rodziną). Ja już sama nie wiem, jak jest z tą Bellą.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.02.2006, 16:21   #2
zab
Guest

Domyślnie

Z tego co wiem, on pojawia sie w jakims pathu albo razem z zainstalowaniem Nż, wiem bo jest u mnie miastową, i tez z nią sie ozeniłem

EDIT: To poprostu zrobiony sim, a potem zamieniony w miastowego, zresztą razem z przeniesieniem rodziny do innej okolicy nikną kontakty...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2006, 18:03   #3
Nindë
Guest

Domyślnie

Bella pojawiła się u mnie ( w Dziwnowie) przed zainstalowaniem patcha, mój sim się z nią ożenił i nie było żadnych powiązać z Ćwirami z Miłowa..

Zab twoja teoria jest najbardziej prawdopodobna. Bellę UFO porwało, potem oddało, a później twórcy gry przenieśli ją do Dziwnowa..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2006, 18:56   #4
zab
Guest

Domyślnie

Tyle ze ja własciwie żartowałem (w pewnym sensie)
Tyle ze jeszcze wymazali, i powstawiali kilka wspomnien twórcy
---
No ale tyle odemnie nie lubię knuć

P.S Ale przeciw E.A. zawsze knuje
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2006, 22:28   #5
semus
Guest

Domyślnie

Ja spotkałem Bellę w Dziwnowie. Jako, że później zrobiłem z nią najlepszą przyjaźń ona wprowadziła się do mnie, a drzewo genaologiczne ma takie samo jak Mortimer, także zguba się odnalazła. I to było tak:
Bella od dawna planowała ucieczkę od tego starego, przebrzydłego Mortimera. Po pewnym czasie miała go już tak dość, że uknuła podstępny plan, który miał spowodować, że wszyscy uwierzą w bajkę o porwaniu Belli przez ufo, a ona sama dała strzałkę na dziwnowo. A Don był jej marionetką, która pomogła jej w ucieczce. Niestety później dostał od niej pożegnalny list, którego czytając uronił kilka łez.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2006, 15:31   #6
Sacline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał semus
Ja spotkałem Bellę w Dziwnowie. Jako, że później zrobiłem z nią najlepszą przyjaźń ona wprowadziła się do mnie, a drzewo genaologiczne ma takie samo jak Mortimer, także zguba się odnalazła. I to było tak:
Bella od dawna planowała ucieczkę od tego starego, przebrzydłego Mortimera. Po pewnym czasie miała go już tak dość, że uknuła podstępny plan, który miał spowodować, że wszyscy uwierzą w bajkę o porwaniu Belli przez ufo, a ona sama dała strzałkę na dziwnowo. A Don był jej marionetką, która pomogła jej w ucieczce. Niestety później dostał od niej pożegnalny list, którego czytając uronił kilka łez.
zgadzam si a bella a w dupce reniterka(no co)i wyjdzie za dona spotka siostry kaliente zrobią spisek don będzie mial kłopoty diana przestanie kochać reniterka zabije go a bella ko kochala i chciala ją zabić lecz zginyła od rąk niny
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2006, 15:50   #7
Darkviolet
Guest

Domyślnie

Ale Bella z Miłowa różni się od tej z Dziwnowa,choćby karnacją i twarzą.Masz tu stronkę,na której jest dużo o Belli http://www.springhole.net/bella/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.07.2010, 11:04   #8
Cynthia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir

Cytat:
Napisał Nindë Zobacz post
Bella pojawiła się u mnie ( w Dziwnowie) przed zainstalowaniem patcha, mój sim się z nią ożenił i nie było żadnych powiązać z Ćwirami z Miłowa..

Zab twoja teoria jest najbardziej prawdopodobna. Bellę UFO porwało, potem oddało, a później twórcy gry przenieśli ją do Dziwnowa..
W Dziwnowie chodzi klon Belli stworzony przez kosmitów. Dosć nieudany. A jeśli zauważyliście, to w balonach we wszystkich okolicach jest kobieta o takim samym ubraniu jak Bella, tylko obok niej jest jakiś mężczyzna. Nie możemy jednak powiedzieć, zże to Bella, bo twarz jest rozmazana.
Cynthia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2006, 16:32   #9
krzysio95
Guest

Domyślnie

ja belle ćwir przyróciłem boolpropem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2006, 18:09   #10
akaj
Guest

Domyślnie

Alejak grasz ktoras rodzina w dziwnowie po kilku minutach sobie idzie po hodniku bella i sprawdzilam i byla to bella
BELLA CWIR!!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania