|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ej wie ktos może o plotach na temat odwiedzania sądiadów?
A po za tym dzisiaj odwiedziłem Empik i zobaczyłem że na ultce jest reklama WB i że w środku jest karteczka z kodem do ściągniecia rzeźby i stroju kurczaka. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Super, w moim empiku nie ma nic, u twórców SimPa cos tam tez nie...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Merlin kurierem zawsze przesyła parę dni przed premierą. Według moich obliczeń już 1 marca WB już znajdzie się na sklepowych półkach i kurierek przyjedzie ;3. Czekam na ten dzień.. Ale muszę się pośpieszyć, bo mi simka studiów nie ukończy. Będzie fryzjerką
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
U mnie będzie pewnie około 5.03 bo później przysyłają. Moja simka będzie prowadzić restauracje
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Biorąc pod uwage ze mam juz sporo wielopokoleniowych rodzinek mysle ze w kazdym domu da sie zalozyc jakas firme
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dodatek "Własny Biznes" kupię napewno, już od dawno mam uzbierane pieniądze na ten cel
![]() Teraz martwię się tylko jak mój komputer to wytrzyma... i muszę zagospodarować trochę wolnego miejsca na dysku, bo w chwili obecnej Simy się nie zmieszczą... pomyślimy - zobaczymy jak to będzie... A gra zapowiada się bardzo ciekawie, jeszcze nie zastanawiałam się jaka firmę otworzą moim Simowie, możliwoście jest wiele, a wszystko okaże się w czasie grania. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|