|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
W zupełności zgadzam się dzumą ; powinno ich być więcej.
Ale oto moje ulubione przedmioty : piec-możesz wypiekać w nim ciasteczka placki oraz inne smakołyki. "Worek kości" czyli KOŚCILDA-zapukaj jeśli potrzebna ci pomoc w sprzątaniu domu. "DIAMETRALNA MASZYNA POJEDYNKOWA" czyli SCENA DO POJEEDYNKÓW-Zmierz się z innymi magikami i sprawdź swoje zdolności oraz moc! "STRASZNE LABORATORIUM ELECTRO" czyli PRZERAŻAJĄCA SCENA -Ożywiaj zmarłych aby dotrzymywali Ci towarzystwa a zarazem popsisz się swoimi zdolnościami "JESZCZE WIĘCEJ MAGII NIŻ WCZEŚNIEJ" czyli profesjonalna scena dla iluzjonisty ![]() kilka wspaniałych kolejek -śmieszne a zarazem straszne przejażdżki... "ŻARŁO Z UPIORNEGO CMENTARZA" -wspaniele obrzydliwe jedzonko (wg mnie ![]() "GULASZ PANI MADZIARKI"-zjedz gulasz domowej robótki! "STAROMODNA MASELNICA"-zrób sam masło własnej roboty "POD NACISKIEM"-Masz ochotę na nektar? ![]() "WOSKOMIODORÓB"-te pszczółki pomogą Ci w zdobywaniu umjejętnosci kucharskich a w dodatku dadzą Ci 2 skłądniki! MIÓD I PSZCZELI WOSK "SOFA STAŚKA przeciągnij się"-ładnie wykonana wiklinowa kanapa "ZAKLĘTA ŁADOWARKA RÓŻDŻEK MagiCO"-Z 3 składników magia się stworzy! "WIECZNY CUDOTWÓRCA" czyli maszyna do robienia czarów-Nikt się nie domysli ,ze te ozdóbki to zaklęcia... ![]() "BAREK SMAKOWITEGO SOKU WINNEGO"-tu przechowasz swoje nektary... "PODRĘCZNY GARGULEC"-może wyrzeźbimy kamiennego gargulca? "KOLONIALNY KOMPLET HERBACIANY"-herbatka któa od razu pobudzi Cię do działania. Są jeszcze inne przedmioty takie jak :kszesło wiklinowe Stasia czy stolik również wiklinowy,stół mamusi , krzesło tatusia...ale te są najciekawsz wg mnie. P.S.Są też inne przemioty magiczne.2 księgi Zaklęć, i dziura w ZIEMI... POZDROWIENIA!!! |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|