|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
No cóż, faktycznie bardzo kańciasty.Pomieszczenia są umeblowane bez ładu i składu np. w łazience obok toalety z 4eversimfantasy jest maxisowa umywalka.
Po za tym dlaczego za prysznicem jest lustro? .W kuchni troche mi przeszkadza ta roślina na środku pomieszczenia.Nie rozumiem po co w jadalni nad stołem, wisi samotnie jedna półka? Na rzucie widać, że wiekszość mebli stoi pod ścianami, środki pokoi są nie zagospodarowane.Ogólna ocena: 5/10 Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Hmmm...
Bryła 9/10 - Takie rozlazłe, ale fajne. Korytarz 10/10 - W sam raz. Łazienka 5/10 - Nic tam nie pasuje ale jest duża i to jest +. Salon 8/10 - Za dużo pustych miejsc! Ale gustowne. Kuchnia 6/10 - Pustka, nielubie takich. I po co ten stół? Jadalnia 6/10 - Wszystko dobrze dopasowane, ale porozwalane meble. Gabinet 9/10 - No wszystko na miejscu. Tam powinno być dużo przestrzeni. (Według mnie) Sypialnia 10/10 - Wszystko ładnie dopasowane. Te łóżko... Łazienka (2) 5/10 - To samo! Ogród 8/10 - Przydało by się tam ogrodzenie a nie kosiarka! Razem: 76/100 (7.6/10) - Jak (myśle że...) na pierwszy raz to dobrze. Lecz bym poprawił to.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mi się podoba
.Tylko ten saloooon...Buu... Ale jest ok 6,9/10
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Bryła okropna, w srodku fajnie, tylko ciut nacaiapane mebli, i jak na mnie zbyt zmeinny styl... Obrazów i innych rzeczy naściennych prawie wogóle nie ma... a ja cenię sobie takie rzeczy...
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|