Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.02.2006, 08:46   #1
Selena

Reputacja: 10
Post Hack na trojaczki - na czym to mniej więcej polega?

http://modthesims2.com/showthread.php?t=43845&comments=1

Tutaj można ściągnąć hack na trojaczki. Ale nie za bardzo jestem dobra w angielskim i tez trochę nie kumam. Można mieć trojaczki i może i bliźnięta. Nie bardzo tego kumam. Czy po tym hacku ma cały czas trojaczki, czy coś tam trzeba zrobić? Doczytałam, że chyba trzeba coś w tym celu zrobić, ale nie bardzo wiem. Dlatego was się pytam i może ktoś, kto chciał taki kod sobie skorzysta

pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Selena : 24.02.2006 - 09:13
Selena jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.02.2006, 10:11   #2
abacusca
Guest

Domyślnie

Selena, ten link nie działa.
A jeśli chcesz bliżniaki to po prostu niech twoja simka dużo je podczas ciąży.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.02.2006, 11:05   #3
Selena

Domyślnie

Cytat:
Napisał abacusca
Selena, ten link nie działa.
A jeśli chcesz bliżniaki to po prostu niech twoja simka dużo je podczas ciąży.
jak nie działa????
Jakoś nie tak mi się umiesciło. Nie jestem oswojowa widocznie. Kto chce zobaczyć, nie weźmie wtedy link " http://modthesims2.com/showthread.ph...845&comments=1 " skopiuje i wpisze w wyszukiwarkę.

Co do tego jedzenia, to wiem. Ale jestem ciekawa, czy mozna kontrolować, co się urodzi od 1 do 3 dziecka =]

pozdrawiam
stare 24.02.2006, 12:59   #4
Ana Mert
Guest

ThumbsUp

Z angielskiego nie jestem zbyt dobra ale spróbuję to przetłumaczyć.
Cytat:
The options you get is always dependant on how much room is left on the lot for sims. If there is only room for one more sim, you won't see anything. You'll just get one baby. If you do have room, heres what happens:

After the sim goes through the labor pains, you'll get a dialog with three options:

1. Have a random number of babies - odd are 60% single, 25% twins, 10% triplets, 5% quads.
2. Choose the number of babies yourself. This will bring up one or more dialogs for you to pick how many babies you want. If available, you'll get asked about quads first. Say no to quads and get the choice of trips, twins, or single.
3. Have the original number of babies the sim was made pregnant with. This will always be a single birth or twins, just like the regular game.
Ta opcja jest zawsze zależna od tego, jak dużo miejsca jest wolnego w danej rodzinie dla simów(chodzi tu o mksymalną ilość simów w rodzienie - 8). Jeżeli jest miejsce tylko dla jednego dodatkowego sima nie zobaczysz nic. Otrzymasz jedynie jedno dziecko. Jeżeli masz miejsce tutaj jest co się stanie:

Po tym, jak sim będzie sie zwijał z bólu przed urodzeniem dziecka, otrzymasz pole wyboru z trzema opcjami:

1.Przypadkowa ilość dzieci - 60% szansy na pojedyńcze dziecko, 25% bliźniaki, 10% trojaczki, 5% czworaczki.
2.Wybierz sam ilość dzieci. Wyskoczy jedno lub więcej pól wyboru ile chcesz mieć dzieci. Jeżeli będzie to możliwe , zostaniesz zapytany najpierw o czworaczki. Gdy zaznaczysz "no" otrzymasz taki wybór o trojaczki, bliźnięta czy pojedyńcze dziecko. (Rany jakie pomieszanie z poplątaniem , w każdym razie rozwiązanie proste - masz to w czym zaznaczysz "yes")
3.Liczba dzieci które się miały początkowo narodzić. To będzie zawsze pojedyńcze dziecko albo bliźnięta - tak jak w normalnej grze.

(Hmm, czy ja na początku pisałam ,ze nie jestem zbyt dobra z anielskiego? )
Po przeczytaniu tego stwierdzam, ze całkiem przydatny hack - ciakawe jak będzie działał z Nocnym Życiem . Aha, mam pytanko - czy znalazł ktoś może hack na to czy się urodzi chłopiec czy dziewczynka?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2006, 13:19   #5
Selena

ThumbsUp

O DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI!!!! :mbounce: :thx:

Bo wedle instalacji gry. Dam przykład. teraz mam tak zainstalowane, że takie rzeczy jak cheesburgery dają dziewczynę, a zdrowe jak sałatka chłopca. To zależy. A ogólnego hacka na płeć, to nie znam. Tylko to narazie znalazłam =p

pozdro :ty:
stare 25.02.2006, 18:50   #6
eiss84
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ana Mert
Po przeczytaniu tego stwierdzam, ze całkiem przydatny hack - ciakawe jak będzie działał z Nocnym Życiem .
Dziala calkiem niezle (mam wszystkie trzy dodatki), wczoraj sciagnelam tego z przypadkowa iloscia dzieci i juz sie w mojej rodzince trojaczki pojawily
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2006, 20:40   #7
*Luna*
Guest

Sad Help

A ja nie mogę ściągnąć ! Jak to się robi ? Pod napisem Download nie ma nic, a jestem tam zarejestrowana ! Pomóżcie, please !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2006, 21:34   #8
Selena

Domyślnie

chyba tu http://www.moreawesomethanyou.com/sm...p?topic=1198.0

Nie jest do końca pewna. I czy ściagnąć obie wersje? Jakoś dziwnie mi działa i nie wiem jak się to obsługuje
stare 02.03.2006, 13:55   #9
efciaq
Guest

Domyślnie

Mnie nie działało. Próbowałam na Balbinie, która była już w ciąży, ale zwyczajnie urodził się chłopacyna (czy może było to zaplanowane, bo wcześniej jeszcze (przed reinstalką simów) też miałą chłopaczynę.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania