|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kash, pozwolisz, że dasz to do ściągnięcia, a ja sobie zamieszkam w twoim domeczku :>
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ok Zaczynamy:
Bryła 10/10 - Podobają mi się takie "rodzinne"... Weranda 8/10 - Trochę mała i brakuje takiej pożądnej ławki. Kącik do zmiany butów nie podlego ocenie. Kuchnia i Jadalnia 9/10 - Kuchnia troszkę malutka, a w jadalni te kszesła... Kącik Taty + Salon 9/10 - Kącik pasuje, a salonie dlaczego ten telewizor jest tak daleko? Łazienka 10/10 - Wszystko OK. Sypialnia 9/10 - Ta pościel nie pasuje. Twój Pokój ![]() ![]() Ogród 9/10 - Troche za mały! 73/80 - Jest OK. Świetne itp. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi sie podoba ten domek sama z checia bym w nim zamieszkala
![]() Jest bardzo funkcjonalny, bardzo spodobala mi sie weranda ale niewiem dlaczego poprostu wpadla mi w oko 9/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Piękny domecek, szkoda, że nie wymarzyłaś sobie ogrodu takiego bardziej różnorodnego... byłoby cudnie, ale cóż to twoje marzenie... Fajna bryła, tylko nie podoba mis się, że do bramy og ogrodu wchodzi się przez podjazd .Ogólnie gites...
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Cód, miód i orzeszki! Piękny domek
![]() Wszystko takie w środku realistyczne! Jednym słowem: Good Job! Najbardziej podoba mi się twój pokój^^ Ps. Skąd masz łóżko rodziców? |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Kuchnia, jadalnia i kacik kanapowy w rogu... powalily mnie z nog... az mi dech zaparlo... To jest boskie. Nic wiecej nei napisze
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Kash, daj do ściągnięcia chętnie moja rodzinka zamieszka w twoim domu, ale jaki dodatek jest potrzebny??
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
no i znow moj ulubiony kolor ^^
Domek sliczny,chociaz w salonie troche za duzo tych 'foteli'. 10/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|