|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hmm..z zewnątrz bardzo mi się podoba. Ładny kolor. Natomiast wewnatrz jest według mnie gorzej. Chociaż MC jest nieźły, sklep z ciuchami mi się bardzo podoba. Pomysł jest bardzo milutki
![]() Edit: zapomniałam ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez riannon : 24.02.2006 - 18:05 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie mam zadnych zastrzezen do tej swietnej pracy, lecz mam pytanko - co to sa za kafelki ogrodzone kamykamy i oswietlone (na zewnatrz?). To mnie tylko zaciekawilo ale reszta BRAWWWO !!! :clap2: . Ogolna ocena 10/10
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wielkie thx za ocenki xP do
Nox- nie wiem ale większość dzięki sayi cool_girl- zbyt bardzo nie rozumiem Proszę o ocenki ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ciekawy pomysł, bardzo podoba mi się bryła, ale ogrodu prawie zero. W środku poustawine meble dość zwyczajnie, nic mega nadzywczajnego, ale ogólnie jest dobrze, ma fajny klimat, ale chyba za dużo naciapane w jednym. Pozdrawiam.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Czy dasz linczek ??? BO BARDZO POTRZBUJE TEGO DOMKU PONIEWAŻ PRZEROBIE GO NA DOMEK MIESZKALNY PO MALUTKICH POPRAWKACH... I POTRZBUJE DODATKÓW Z CENTRUM PONIEWAŻ NIE MOGĘ GO ŚCIĄGNĄĆ!!! Buuu!!!
A ocenka to: 9/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ok spakuje dom jak najprędzej będę mógł
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Cóż z zewnątrz miód i ambrozja. W środku... No tak środek jest z innej bajki... Powinno byc zimno i laboratoryjnie... Jest? Ha... Jest swojsko i przytulnie. Zetknięcie dwóch światów nie wyszło na dobre tej parceli.
Mimo tego - dobry projekt i po drobnych poprawkach powinien byc doskonały. |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
P.S. Nie wiem dlaczego ale może że mam mało miejsca na dysku 614 MB. Naprawdę nie wiem i jeszcze raz PRZEPRASZAM ;( P.S.2: Dzięki za ocenki ![]() |
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi tam McDonald wcale na Mc'a nie wygląda. Jakiś taki mało sterylny. Podoba mi się bryła. Dam ci: 8/10
![]()
|
|