|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Piękny domecek, szkoda, że nie wymarzyłaś sobie ogrodu takiego bardziej różnorodnego... byłoby cudnie, ale cóż to twoje marzenie... Fajna bryła, tylko nie podoba mis się, że do bramy og ogrodu wchodzi się przez podjazd .Ogólnie gites...
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Cód, miód i orzeszki! Piękny domek
![]() Wszystko takie w środku realistyczne! Jednym słowem: Good Job! Najbardziej podoba mi się twój pokój^^ Ps. Skąd masz łóżko rodziców? |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kuchnia, jadalnia i kacik kanapowy w rogu... powalily mnie z nog... az mi dech zaparlo... To jest boskie. Nic wiecej nei napisze
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kash, daj do ściągnięcia chętnie moja rodzinka zamieszka w twoim domu, ale jaki dodatek jest potrzebny??
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
łóżko rodziców, jak i zresztą cała sypialnia, pochodzi z www.aroundthesims2.com sypialnia nazywa się Modern Line Bedroom(s).
Niestety, domku chyba Wam nie spakuję. Już lecę opisywać problem w dziale Problemy z Grą. |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
no i znow moj ulubiony kolor ^^
Domek sliczny,chociaz w salonie troche za duzo tych 'foteli'. 10/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Och... Śliczny!! Masz bardzo dobry gust. Też bym chciała w takim mieszkać w realu! Możesz go spokojnie nazwać "Marzenie Kash i Agipy"
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ołaaa, to jest boskie i strasznie realistyczne! Szkoda, że nie dasz do ściągnięcia, bo chętnie bym w Twoim domku zamieszkała. A najbardziej podoba mi się Twój pokój i sypialnia...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|