|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
1. Nawet, nawet, fryz mi sie jej nie podoba x/ 5/10
2. klon pierwszej simki.. Eh, zawsze robisz takie same simki, ten sam maikjaz, uklad WSZYSTKIEGO, kolor szminki. Bylo by nawet, nawet, ale klon, klonami ^^' 3/10 3. Robisz jakies lelaczki, nie podoba mi sie ^^' SZczerze wyglada na jakos Barbie, tym razem zienilas szminke, itd. 3,5/10 5,5/10 ^^' |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza jest nienajgorsza, nawet ładniutka
![]() Druga jest cudna. Bardzo orginalna. 10/10 Trzecia, bez obrazy wygląda jak małpa. Te oczy , fryz, kształt twarzy. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Z pierwszej rerii podoba mi się tylko ta 2, druga seria cała mi się podoba, a tzrecia wogóle mi się nie podoba... Krótko zwięźle i na temat.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Oto moja kolejna simka Natalia którą zamierzam dać na konkurs.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wszytkie twoje simki są strasznie wymalowane. Nie mozesz zrobić im delikatnego makijazu. Tak to sprawiaja wrazenie pustych lalek
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No i Mely
![]() Nr1-Chyba ma indiańskie pochodzenie?5,6/10 ![]() Nr2- ![]() Nr3-O jejku ... Jejku ... Taka laleczka ... Ale nie w takim rodzaju jaki mi się podoba ;(.2,2/10 Natalia-Złączenie Twoich wszystkich simek ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Natalia, trochę pozmieniana, no i jednak dałam ją na konkurs nr.15. O to i parę fotek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dużo tych simek
![]() ![]() 1. Ten skin z helaene nie podoba mi się, simka ma czerwone zmarszczki pod oczami. Fryz nastawiony na czub ![]() ![]() ![]() 2. Ta jest bardzo ładna. Wszystko mi w niej pasuje ![]() 3. Nie lubię tego typu urody. Innym mogło się spodobać, ale to nie mój gust ![]() ![]() Teraz simki z 2 posta ( o ile się nie mylę :p ) 1. Nicol jest bardzo łądna wdg. mnie ![]() ![]() 2. Przypomina mi twoją Natalię Nowak, która dałaś na konkurs... W sumie bdb ( ale rysy twarzy nie różnia się od poprzednich ) I zapanowała moda na tą fryzurę która za bardzo mi nie odpowiada ![]() ![]() Teraz te z 3 połsta ![]() 1. Ta ma zbyt grubą górna wargę i dziwną fryzurę. Ale jednak ładnym jest dobrze we wszystkim, bo twoje simki dobrze by wyglądały nawet w czubie a'la Elvis Presley ![]() ![]() 2. Piękna. Super szminka taka naturalna. Ona podoba mi się z twoich simek NAJBARDZIEJ. 100/10 ![]() 3. Wygląda jak kaczucha ![]() ![]() ![]() Nio to przechodzimy do 4 posta : Natalia przed była taka... wypicowana, nienaturalna... Nie podobał mi się cień do powiek, ale błyszczyk niczego sobie... No i Natala po zmianie ![]() ![]() ![]() Uff jakoś przez to przebrnęłam. Czekam oczywiście nas kolejne twoje simki... i pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez #Julka# : 05.03.2006 - 16:01 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bosh... One , one...Są okropne !! Wielkie i wyłupiaste oczy ...Ale
ta ostatnia w koczku mi sie bardzo podoba ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ta co poszła na konkurs jest w miare łądna. Ładniejsza od tych ohyd (bez urazy) ale wiesz nie zaglosuje na nią. Mam juz kandydatkę na oku.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|