Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.02.2006, 15:20   #1
Aϊda
Guest

Domyślnie

1. Nawet, nawet, fryz mi sie jej nie podoba x/ 5/10
2. klon pierwszej simki.. Eh, zawsze robisz takie same simki, ten sam maikjaz, uklad WSZYSTKIEGO, kolor szminki. Bylo by nawet, nawet, ale klon, klonami ^^' 3/10
3. Robisz jakies lelaczki, nie podoba mi sie ^^' SZczerze wyglada na jakos Barbie, tym razem zienilas szminke, itd. 3,5/10

5,5/10 ^^'

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.02.2006, 15:27   #2
riannon
Guest

Domyślnie

Pierwsza jest nienajgorsza, nawet ładniutka 7/10
Druga jest cudna. Bardzo orginalna. 10/10
Trzecia, bez obrazy wygląda jak małpa. Te oczy , fryz, kształt twarzy.

stare 25.02.2006, 15:50   #3
Angel com
Guest

Domyślnie

Z pierwszej rerii podoba mi się tylko ta 2, druga seria cała mi się podoba, a tzrecia wogóle mi się nie podoba... Krótko zwięźle i na temat.

stare 02.03.2006, 19:49   #4
JuStYnKa
Guest

Domyślnie

Oto moja kolejna simka Natalia którą zamierzam dać na konkurs.

stare 02.03.2006, 19:56   #5
riannon
Guest

Domyślnie

Wszytkie twoje simki są strasznie wymalowane. Nie mozesz zrobić im delikatnego makijazu. Tak to sprawiaja wrazenie pustych lalek Ta ostatnia ma ciekawy kształt twarzy i ładny błyszczyk, ale paskudny cień do powiek. I wydaje mi sie, że nie pasuje jej ta fryzurka.

stare 02.03.2006, 20:14   #6
Melicyanda
Guest

Smile

No i Mely.
Nr1-Chyba ma indiańskie pochodzenie?5,6/10
Nr2-2,1/10
Nr3-O jejku ... Jejku ... Taka laleczka ... Ale nie w takim rodzaju jaki mi się podoba ;(.2,2/10
Natalia-Złączenie Twoich wszystkich simek6,9/10

stare 04.03.2006, 19:51   #7
JuStYnKa
Guest

Domyślnie

Natalia, trochę pozmieniana, no i jednak dałam ją na konkurs nr.15. O to i parę fotek

stare 04.03.2006, 22:29   #8
#Julka#
Guest

Domyślnie

Dużo tych simek właściwie nie wiem od czego zacząć... Zacznę od pierwszego posta

1. Ten skin z helaene nie podoba mi się, simka ma czerwone zmarszczki pod oczami. Fryz nastawiony na czub ale w sumie... Ma ten swój urok Niech będzie 6,8/10 czyli dosyć dobrze
2. Ta jest bardzo ładna. Wszystko mi w niej pasuje Nie mam żadnej sugestii co do zmiany, 10/10
3. Nie lubię tego typu urody. Innym mogło się spodobać, ale to nie mój gust Podoba mi się błyszczyk, lecz nie lubi wszelakich fryzur z ukośną grzywką. Powstrzymam się z oceną przy tej simce

Teraz simki z 2 posta ( o ile się nie mylę :p )

1. Nicol jest bardzo łądna wdg. mnie Fajne oczy, skin i fryzura. Very ok
2. Przypomina mi twoją Natalię Nowak, która dałaś na konkurs... W sumie bdb ( ale rysy twarzy nie różnia się od poprzednich ) I zapanowała moda na tą fryzurę która za bardzo mi nie odpowiada Jednak jest bardzo dobra

Teraz te z 3 połsta

1. Ta ma zbyt grubą górna wargę i dziwną fryzurę. Ale jednak ładnym jest dobrze we wszystkim, bo twoje simki dobrze by wyglądały nawet w czubie a'la Elvis Presley Jednak ma w sobie ten urok
2. Piękna. Super szminka taka naturalna. Ona podoba mi się z twoich simek NAJBARDZIEJ. 100/10
3. Wygląda jak kaczucha Ta podoba mi się najmniej ze wszystkich twoich simek Oczy ma dziwne i nie przepadam za tą fryzurą, bo jest taka nastroszona i wytworna, jak dla starej pani.

Nio to przechodzimy do 4 posta :

Natalia przed była taka... wypicowana, nienaturalna... Nie podobał mi się cień do powiek, ale błyszczyk niczego sobie...
No i Natala po zmianie ... ŚLICZNA! CUD MIÓD xD słodziutka , co prawda kąciki oczu simki sa tak podniesione do góry, co wygląda nienaturalnie, ale jak tak się tobie podoba to ok
Uff jakoś przez to przebrnęłam. Czekam oczywiście nas kolejne twoje simki...
i pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez #Julka# : 05.03.2006 - 16:01

stare 07.03.2006, 15:21   #9
Jelka
Guest

Domyślnie

Bosh... One , one...Są okropne !! Wielkie i wyłupiaste oczy ...Ale
ta ostatnia w koczku mi sie bardzo podoba ..Reszta to potwory :con:

stare 07.03.2006, 21:07   #10
kea
Guest

Domyślnie

Ta co poszła na konkurs jest w miare łądna. Ładniejsza od tych ohyd (bez urazy) ale wiesz nie zaglosuje na nią. Mam juz kandydatkę na oku.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania