![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://modthesims2.com/showthread.php?t=43845&comments=1
Tutaj można ściągnąć hack na trojaczki. Ale nie za bardzo jestem dobra w angielskim i tez trochę nie kumam. Można mieć trojaczki i może i bliźnięta. Nie bardzo tego kumam. Czy po tym hacku ma cały czas trojaczki, czy coś tam trzeba zrobić? Doczytałam, że chyba trzeba coś w tym celu zrobić, ale nie bardzo wiem. Dlatego was się pytam i może ktoś, kto chciał taki kod sobie skorzysta ![]() pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Selena : 24.02.2006 - 09:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Selena, ten link nie działa.
![]() A jeśli chcesz bliżniaki to po prostu niech twoja simka dużo je podczas ciąży. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() Jakoś nie tak mi się umiesciło. Nie jestem oswojowa widocznie. Kto chce zobaczyć, nie weźmie wtedy link " http://modthesims2.com/showthread.ph...845&comments=1 " skopiuje i wpisze w wyszukiwarkę. Co do tego jedzenia, to wiem. Ale jestem ciekawa, czy mozna kontrolować, co się urodzi od 1 do 3 dziecka =] pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]()
Z angielskiego nie jestem zbyt dobra ale spróbuję to przetłumaczyć.
Cytat:
Po tym, jak sim będzie sie zwijał z bólu przed urodzeniem dziecka, otrzymasz pole wyboru z trzema opcjami: 1.Przypadkowa ilość dzieci - 60% szansy na pojedyńcze dziecko, 25% bliźniaki, 10% trojaczki, 5% czworaczki. 2.Wybierz sam ilość dzieci. Wyskoczy jedno lub więcej pól wyboru ile chcesz mieć dzieci. Jeżeli będzie to możliwe , zostaniesz zapytany najpierw o czworaczki. Gdy zaznaczysz "no" otrzymasz taki wybór o trojaczki, bliźnięta czy pojedyńcze dziecko. (Rany jakie pomieszanie z poplątaniem ![]() 3.Liczba dzieci które się miały początkowo narodzić. To będzie zawsze pojedyńcze dziecko albo bliźnięta - tak jak w normalnej grze. (Hmm, czy ja na początku pisałam ,ze nie jestem zbyt dobra z anielskiego? ![]() Po przeczytaniu tego stwierdzam, ze całkiem przydatny hack - ciakawe jak będzie działał z Nocnym Życiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
O DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI!!!!
![]() Bo wedle instalacji gry. Dam przykład. teraz mam tak zainstalowane, że takie rzeczy jak cheesburgery dają dziewczynę, a zdrowe jak sałatka chłopca. To zależy. A ogólnego hacka na płeć, to nie znam. Tylko to narazie znalazłam =p pozdro :ty: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A ja nie mogę ściągnąć ! Jak to się robi ? Pod napisem Download nie ma nic, a jestem tam zarejestrowana ! Pomóżcie, please !
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
chyba tu http://www.moreawesomethanyou.com/sm...p?topic=1198.0
Nie jest do końca pewna. I czy ściagnąć obie wersje? Jakoś dziwnie mi działa i nie wiem jak się to obsługuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mnie nie działało. Próbowałam na Balbinie, która była już w ciąży, ale zwyczajnie urodził się chłopacyna (czy może było to zaplanowane, bo wcześniej jeszcze (przed reinstalką simów) też miałą chłopaczynę.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|