![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
wiecie co??!! nad moim kompem wisi jakies fatum! musialam zmienic login bo po podaniu tamtego wyswietlaly sie tylko jakies komunikaty o bledach.
no ale wracajac do tematu; dzieki za podpowiedzi;wiec tak Pyziulka: Komputer jest podłączony osobno,instalacja elektryczna jest nowa(wymieniona w lipcu ub.r.) Nie ma mnie: komp ma 2 lata,dysk od zlozenia komputera nie byl ruszany-chyba ;( bo w serwisie byl 2x,wiec nie jestem na 100% pewna. MarekS: gdyby wszyscy dawali tak czytelne instrukcje ![]() Jestem w trakcie sprawdzania,Twoich podpowiedzi. ad1.Po restarcie napisane jest, że system odzyskał sprawność po poważnym błedzie. po wyłaczeniu gry:wystapił błąd ,aplikacja zostanie zamknieta. ad2.zaraz zrestartuje to odpowiem ad "3. Sprawdż dziennik zdarzeń: Panel sterowania->narzędzia administracyjne-> podgląd zdarzeń." Sprawdziłam, jest tam mnóstwo wpisów,ale niestety niewiele mi one mówią. musiałabym wiedziec czego konkretnie szukać ad4. Jaki mam dysk?? twardy (hehehe) qrcze niewiem o co dokładnie chodzi , gra zainstalowała sie na "C"ma on 20 GB,w sumie a wolnego jest 5GB natomiast "D" ma 60 a wolnego 10. Czy to Ci cos wyjaśnia? ad5.NIE |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|