![]() |
#91 |
Guest
|
![]()
Mnie mija szybko, bo jak mam dużo nauki,
to nie potrafie myśleć o simach. A do piątku, dnie zawalone. (No przynajmniej myślą, jakby tak premiera była w poniedziałek, to bym jeszcze długo nie mogła grać) Mam przygotowaną śliczną simkę, po studiach trochę kasy na koncie, ładny domek ![]() czy można będzie założyć dwa biznesy, czyli np. salon fryzjerski i kwiaciarnie (albo restauracje xD) nie wiem już. |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Magdziu - ja tez jestem ciekawa.
JESZCZE TYLKO 5 DNI!!! ojej, ojej, ojej, ojej.... Teraz już mam zagwarantowane simy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Ja będe miał dopiero w granicach 8/10 marca, ale myślę że dacie jakieś screeny
duuuużo screnów. ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiscie, data premiery sie zbliza ja tez juz sie nie moge doczekac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Ja już mam sima z "rodem". Są problemy z 2 simem, bo nie lubie 2 simami sterować.
No więc jest on dzieckiem zaraz idzie na studia(wydział ekonomia) i otworzy sklepik z rupieciami z domu ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Ja będe kontynuował moją tradycje i w dniu premiery ide do empika po nowy dodatek. Mam nadzieję że dodatek udał się EA (oczekuję nowych typów aut) było by super ale troszkę sobie nie wyobrażam tego biznesu, firma w domu (!?) może mały sklepik na parceli prywatnej Hehebuehe.
![]() P.S. 3 marca za 4 dni TAK DŁUUUUUUGO berata edit: Gdy chcesz coś dopisać, skorzystaj z możliwości edycji. Ostatnio edytowane przez berata : 27.02.2006 - 23:25 |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Ah, jutro już powinno być w sklepach... Normalnie taki jestem podniecony ^-^. Ale moja simka miaa skończyć studia na premierę, a jest na 1 roku... To lecę grać!
|
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
ja jush sie po prostu doczekac nie moge, jak myslicie bedzie juz jutro??? szczerze mowiac wydaje mi sie za tak, bo nocne zycie kupilam pare dni przed premiera, takze to tesh moze byc wczesniej.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
A ja tam jednak tradycja i idę w piąteczek
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
http://thesims2.ea.com/help/prima_Sims2OFB.PDF <- Oficjalny poradnik AE Game, oczywiście po angielsku ;( , idę walczyć ze słownikiem :wacko:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|