![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Z góry przepraszam, jeśli taki temat już był, ale nie mam czasu sprawdzać
![]() Problem polega na tym, że za każdym razem jak wejdę na jakąś parcelę mieszkalną, na której mieszka jakaś rodzina, ona od razu umiera. Pff - nawet jej tam nie ma ! Tylko od razu pojawia się sam mroczny kosiarz i nagrobki... Y.. O co chodzi? :// |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmm, może dodatki z internetu?
Albo bawiłeś się kodami i hackami? Pewnie błąd, albo jakiś wadliwy dodatek. Sprawdź sobie grę Clean Installer'em. Jeżeli to nie to, to pojęcia nie mam jak pomóc. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Napewno się nie bawiłEm, bo jestem dziewczyną
![]() ![]() Właśnie też tak myślę, że jest to wina jakiegoś dodatku, hacku. Tylko teraz nie wiem, którego... I pomyślałam sobie, że ktoś miał podobny problem, i że może mi powie jak to się nazywało... Bo mam maase tych różnych dupereli i znaleźć winnego byłoby trochę trudno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Sorry że zmieniłam Ci płeć
![]() http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706 No jeśli wiesz, że to wina dodatku to zainstaluj ten program ^^^, on znajdzie winnego ![]() Ja korzystam z tego programiku i wielokrotnie, pomógł mi uratować gre. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
no ja własnie juz od ..iluś tam minut na nim siedzę i kasuję te "niedobre" dodatki
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|