|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pytałam Kash i mówiła o modthesims a ja tam nigdy nic nie mogę znaleść
![]() Edit: Yeah akaj znalazłam na modthesims Britney Spear właśnie z tą fryzurą ![]() ![]() Edit 2: Ha! Spryciarz z tego kolesia co robił Britney ![]() Ostatnio edytowane przez Galuna : 28.02.2006 - 21:33 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Przykro mi że zrobił Britney bez włosów <cham>.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Niestety, teraz nie mam za wiele czasu, jednak podpowiem, że ta półka na buty była razem z całym zestawem, jakaś pseudoszafa, kosz na brudne rzeczy... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kacia dzięki za linka ale niestety poraz kolejnym sims jest zapakowany bez włosów --' Po prostu załamka ;> Akaj, dzięki za tą wannę narożną, ale czy ktoś zna jeszcze jakieś stronki za takowymi? ;>
Edit: Zapomniałabym... prosiłabym jeszcze o takie stroje w które mogłabym ubrać kosmitów ;> Edit: I jeszcze ubranka elfickie jakieś ![]() Z góry dzięki ;> Ostatnio edytowane przez Galuna : 07.03.2006 - 15:37 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Przepraszam, że post pod postem, ale widzę, że nikt tu nie zagląda a ja pilnie potrzebuję all co związane z lunaparkiem. Tzn. Diabelski Młyn, jakieś baseny z piłeczkami, karuzela, beczka śmiechu. Za wszysko będę bardzo wdzięczna
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Włosy sa zapakowane ale po prostu bez mesha .
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się, że w Toy Shop na www.reitalsims.com jest jakiś basen z piłeczkami.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|