|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi także bardzo podoba się WB, wg mnie jest to najlepszy dodatek, jaki dotąd wyszedł
![]() Hehe, a najdziwniejsze jest to, że moja simka ma manie mycia okien. Ee... ![]() edit. A po za tym to, o co chodzi z tym całym kurczakiem i tą kartą itd... ![]() Ostatnio edytowane przez Figgy : 01.03.2006 - 15:30 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chodzi o to że osoby które kupią WB w Empiku to dostają specjalną kartke-zdrapke z numerkiem który wpisuje sie na pewnej stronie i ściąga sie kostium kurczaka i rzeźbe
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To, że w Empiku dostaje się taką kartę to wiedziałam, tylko nie mogłam się domyślić, do czego ona może służyć... xD Thx
![]() eeej, no własnie, to podajcie "namiary" na tego kurczaka itp. xD |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Hmm, nie wiem, bo jeszcze tak nie próbowałam, ale myślę, że można |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Myć okna można nawet w podstawowych simsach, ale kazać simowi je myć można tylko z boolpropem ^^.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
:[ Już się wkurzyłam...
Grałam sobie już w tą grę i po godzinie wyłączyłam bo to jest wkurzające takie ,że nie wiem :[ A to moje zdanie co do tego dodatku: Wielki minus za to, że nie ma jakichś normalnych fryzur i ubrań, tylko same przebrania(goryl, nurek, rycerz...). W ogóle to moje Simy, których zrobiłam dla przetestowania tego dodatku( jestem teraz u babci na kompie, mam tylko wersje podstawową i biznes na tym kompie) stoją i nic nie robią. Nikt nie chce pracować w moim sklepie, a moja simka nie chciała być stylistką. Do tego, ludzie kupują tylko misie, a jeden facet to mi stał w kolejce i potem się wkurzył, że za długo chyba i podeptał swoją torbę na zakupy... :/ Mało dodatków, a te co są nowe- są brzydkie. Nie wszystkie ale większość. Takie moje zdanie. Pzdr. PS : O co chodzi z tym kodem , który powinniśmy dostać w sklepach? Ja oczywiście nic nie dostałam:/ Po co on był? |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja dzisiaj kupiłam sobie WB i jestem powiem Wam... zadowolona
![]() ![]() ![]() EDIT: Nie jestem oczywiście jeszcze na 100% pewna, że NŻ jest lepsze od WB, bo narazie w WB grałam tylko 1 dzień ![]()
sygnatura wkrótce [?] Ostatnio edytowane przez Sweetie : 04.03.2006 - 08:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|